To je to što me zanima!

Dupla kruna: Vidić najbolji po izboru igrača i navijača

Nemanja Vidić igrač je godine prema izboru navijača i igrača Manchester Uniteda. Dvije nagrade za srpskog su braniča veliko priznanje
Vidi originalni članak

Kraj sezone u svim ligama je vrijeme dojeljivanja nagrada. A ako dobijete nagradu u prvaku u najboljoj momčadi najbolje nogometne lige na svijetu i još vas pritom nagrade i navijači i suigrači, onda je to doista veliko postignuće. Upravo to za nogom je ove sezone pošlo Nemanji Vidiću u Manchester Unitedu. Rijetko se u Premiershipu nagrađuju stoperi, a još rjeđe poklone nose strani igrači.
- Ovo je velik dan za mene, počašćen sam. Bila je to stvarno dobra sezona. Čudesno je dobiti te nagrade s obzirom na kvalitetu mojih suigrača. Želim se zahvaliti suigračima i navijačima. Da vam budem iskren, nisam naviknut držati govore jer nisam u karijeri dobio previše individualnih nagrada. Obećajem vam da ću iduće sezone biti razgovrljiviji - rekao je Vidić nakon što su mu uručene nagrade igrača i navijača Manchester Uniteda.
Prošli mjesec Ryan Giggs 'pokupio' je nagradu za igrača godine u Premiershipu prema izboru igrača. Čak i iskusni Velšanin ima samo riječi hvale za Srbina:
- Bio je briljantan tijekom cijele sezone.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 18.05.2009.

    Je srbin,ali ljudina i igračina je

  • dusansk 18.05.2009.

    odomri se , zaslužio si :-)

  • cedo 18.05.2009.

    svaka cast samo nastavi tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare