To je to što me zanima!

Dupli peh za Francuze: Bez Ribéryja i Greniera na SP-u

Franck Ribéry neće biti spreman za Svjetsko prvenstvo u Brazilu zbog ozljede leđa, piše francuski Eurosport pozivajući se na blizak izvor. 'Out' je i Clément Grenier
Vidi originalni članak

Govorilo se o tome danima, a danas je stigla i konačna potvrda – francuska nogometna reprezentacija ostala je bez jednog od svojih najvećih aduta za Svjetsko nogometno prvenstvo. U Brazilu neće moći zaigrati Franck Ribéry, objavio je francuski Eurosport, a potvrdila službena stranica Fife.

Zvijezda Bayerna već dulje vrijeme muku muči s ozljedom donjeg dijela leđa, a nakon što mu je izbornik Didier Deschamps dao priliku da do danas pokaže da je fizički spreman, postalo je jasno da 31-godišnjak ne može izdržati napore.

- Osjetio je veliku bol, pretrage su pokazale koliko je ozljeda ozbiljna te će biti nedostupan sljedećih nekoliko tjedana - potvrdio je izbornik.

Osim Ribéryja, u sastavu 'pijetlova' koji se natječu u skupini E uz Honduras, Švicarsku i Ekvador neće moći zaigrati ni ofenzivni veznjak Lyona Clément Grenier.

Deschamps će iskoristiti pravo zamjene te u sastav pozvati Rémyja Cabellu iz Montpelliera te Morgana Schneiderlina iz Southamptona.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • armada20 07.06.2014.

    Francuska će iznenadit na ovom prvenstvu

  • kolega727 06.06.2014.

    a nece ni reusa bit ...

  • vatreni123 06.06.2014.

    skoro svaka nogometna zvijezda neče biti na SP-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare