To je to što me zanima!

Duvnjak: 'Bilo je teško igrati, previše smo se ispromašivali'

Autor ključnog gola u pobjedi nad Brazilom 26-25 Domagoj Duvnjak nakon dvoboja čestitao je Brazilcima na sjajnoj igri i upozorio da na SP-u nema lakih protivnika
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak protiv Brazila je zabio četiri gola, od kojih je zadnji bio možda i najvažniji reprezentativni gol u karijeri. Dvije minute prije kraja pod pritiskom je digao prednost Hrvatske na "+2" i praktički osigurao tešku pobjedu i prolazak među osam najboljih na katarskom SP-u.

- Danas nam je bila najvažnija utakmica, ali sad se okrećemo četvrtfinalu. Sretni smo, bilo je jako teško igrati i skidam kapu Brazilu na odličnoj utakmici - rekao je hrvatski srednji vanjski.

Nevjerojatno zvuči činjenica da su "kauboji" u prvom dijelu promašili četiri sedmerca.

- Istina je da smo u prvom dijelu previše toga promašivali, ali sada moramo misliti na sebe i spremiti se za to četvrtfinale - pozitivno komentira Duvnjak za RTL.

I Domagoj je ponovio kako se u hrvatske redove uvukla lagana opuštenost jer su shvatili da nemaju teške protivnike kao u drugom dijelu ždrijeba ostali glavni konkurenti. Kako su li se prevarili...

- Jako nam smetaju te priče, ovo je Svjetsko prvenstvo i nema lakog protivnika. Istina je da su ekipe koje su bile među četiri na velikim natjecanjima na drugoj strani, ali ima i na ovoj strani jakih ekipa. Danas smo vidjeli da Brazil igra dobar rukomet - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • matooo 26.01.2015.

    Kako Dule može biti spasitelj kad su Karačić i Fićo prelomili utakmicu? Dule je izgubio u prvom poluvremenu 2 ili 3 lopte ono baš bezveze i još uz to imao je nerezonski šuteva kad nije bio pasiv...na brzu i agresivnu obranu moraju igrati niski igraći koji će trčati nama su krila bila prestatična nisu se ubacivala u prazan prostor...sad vjerujem da je to naš stručnjak izbornik zabranio....Kopljar traži izmjenu u 37 minuti ovaj ga vadi tek 3 napada kasnije dobijemo 2 gola preko njega...nevejreujem da je Kopljar bio umoran prije da je se radilo o nekom udarcu....ima 14 igrača a on igra s 8-9 igrača a Brazil rotira cijelu ekipu i melju nas snagom...svatko mora odraditi svoju rolu inače neće biti dobro....a sad jesi li poveo sliškovića, stepančića, horvata, ninčevića da igraju nebitne utakmice ili što? Čupko maše 4 zicera on ga ne vadi.....pa mora i njemu ne ici ali onda ga zamjeniš pa vidiš kako će Horvat reagirati ali ne on pošalje Zlaju pucat sedmerac čovjek nije odigrao sekunde prije toga onda kasnije puca Štrlek kojem je ovo bio prvi sedmerac na SP-u i onda moramo biti sretni što smo dobili jer previše je grešaka bilo u samoj pripremi utakmice kao i njenom vođenju

  • Nakitu Minayashi 5 25.01.2015.

    Nikad nismo znali s ovim divljim obranama. Svi stoje i čekaju. Jedino Karačić igra. I ono što me smeta je da Alilović i dalje ima prednost pred Ivićem.

  • iluminat 25.01.2015.

    Spasio nas je isključivo individualni kvalitet igrača. Tim je raspadnut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare