To je to što me zanima!

Duvnjak debitirao za HSV pobjedom i trima pogocima

Domagoj Duvnjak je u prijateljskom ogledu sa švicarskim Schaffhausen triput tresao mrežu. Istu stvar su učinili i Igor Vori i Blaženko Lacković
Vidi originalni članak

Novo pojačanje Bundesligaša Hamburga i najskuplji rukometaš današnjice, hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak debitirao je za svoju novu momčad. Debi je bio uspješan kako za njega, tako i za njegovu momčad koja je u prijateljskom ogledu svladala švicarsku momčad Schaffhausena 31-24 (16-11), a Duvnjak je u pobjedu ugradio tri pogotka pred 2850 prisutnih u hamburškoj Sportskoj dvorani. Baš kao i Duvnjak, po tri su pogotka za HSV postigli Blaženko Lacković i Igor Vori, dok su najbolji strijelci utakmice u pobjedničkoj momčadi bili Hans Lindberg i Marcin Lijewski, sa po pet golova.
- Osjećam se sjajno, srdačno sam dočekan od suigrača i sretan što igram za HSV - sažet je bio nakon svoje prve utakmice za hamburšku momčad Domagoj Duvnjak.
Martin Schwalb, trener Hamburžana je dodao:
- Nevjerojatno, jučer je došao, imao je toliko toga za napraviti, a već je zaigrao. Želio sam da se upozna sa suigračima i zadovoljan sam njegovom izvedbom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • hrvoje123456 29.08.2009.

    Koja slika :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare