To je to što me zanima!

Duvnjak i Sulić u izboru za najboljeg rukometaša u 2014.

U izboru za najboljeg rukometaša svijeta na portalu Planet Handball svoje mjesto su našla i dva hrvatska rukometaša. Pivot Renato Sulić i srednji Domagoj Duvnjak...
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak ima priliku braniti naslov osvojen prošle godine. Riječ je o izboru najboljeg svjetskog rukometaša u 2014. koji organizira rukometni portal Planet Handball.

Uz Duvnjaka koji je nominiran u kategoriji najboljih srednjih vanjskih igrača, Hrvatska ima još jednog rukometaša u izboru. Renata Sulića 23 rukometna novinara diljem svijeta nominirali su za najboljeg pivota svijeta u godini na izmaku.

Za prestižnu nagradu bori se s Aginagaldeom, Myrholom i Sorhaindom, a o pobjedniku će odlučiti čitatelji Planet Handballa. Trenutačno je u vodstvu Myrhol, a Sulić zaostaje za 1000 glasova. 

Domagoj Duvnjak bori se s žestokom konkurencijom. U vodstvu je Nikola Karabatić koji ima 2000 glasova više od trećeplasiranog Duvnjaka. Drugi je Palmarsson, a posljednji još jedan Duvnjakov suigrač Joan Canellas.

Glasovanje traje do 4. prosinca, a njihovim će se glasovima na kraju pridodati glasovi žirija nakon čega će spomenuti portal objaviti ime najboljeg rukometaša svijeta te imena najboljih na svakoj poziciji. 

Za hrvatske rukometaše možete glasovati na Planet Handball.

Ovo je četvrti izbor tog rukometnog portala, a prošle godine naslov je dominantno osvojio Domagoj Duvnjak. Prve godine najbolji je bio Nagy (6500 glasova), a 2012. slavio je Jicha s više od 13.000 glasova.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • otilliaOS33 13.11.2014.

    i Renato i Domagoj su odlični igrači, sad ću biti pristrana i dati malu prednost Domagoju :)

  • robert borić 13.11.2014.

    isti onaj sulić koji nema mjesto u hr repki,prestrašno,nekog treba valjda lišit života

  • strmi007 13.11.2014.

    to će Duvnjak opet osvojiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare