To je to što me zanima!

Duvnjak na rubu suza: Horvat je mašina i ima našu podršku

Hrvatski kapetan i izbornik nakon dramatičnog su poraza teško nalazili riječi kojima bi opisali utakmicu. Posebno je teško bilo Domagoju Duvnjaku koji je na rubu suza pričao o Horvatovu penalu
Vidi originalni članak

Domagoj Duvnjak najiskusniji je naš igrač u Francuskoj. Kapetan velikog Kiela i kapetan velike reprezentacije. Nije mu danas išlo, pucao je čak 13 puta i zabio samo tri gola, no Dule je ponovno predvodio svoje suigrače na terenu. Nije mu bilo lako nakon teškog poraza, no skupio je snage i izašao pred kamere i mikrofone.

- Jako sam tužan, nemam riječi. A opet, ponosan sam na ovu borbu. Teška utakmica, ali  to je sport... No znate, mi smo ostavili srce na terenu - rekao je Duvnjak pa na rubu plača pohvalio Horvata koji je promašio sedmerac za finale:

- Zlaja je naša mala mašina i ima punu podršku svih igrača. Igra fenomenalan turnir. Ubija se svih 60 minuta i treba mu naša podrška. Ma svi ovi dečki su sjajni.

Sutra je već utakmica protiv Slovenije za broncu. Nadajmo se da će Duvnjak biti spreman.

- Imam snage, sutra se igra za medalju, a znamo što to znači. Bit će teško. Zadnji put smo u finalu bili 2010. godine i htjeli smo noćas prespavati s medaljom, no nismo uspjeli.

Idi na 24sata

Komentari 234

  • mario41 28.01.2017.

    Kauboji samo hrabro i sa srcem do kraja...vi ti medalju zelite više od nas,lagano je gledat pred tv odite na teren pa da vitite da to nije lako...idemo po broncu

  • 28.01.2017.

    Ljudi dajte ljepo ćestitajte Norvežanima što su dobro igrali,jer vidim da desit če se opet isto ako ne priznamo poraz i realno sagledamo greške!Pa nije isto igrati protiv Slo. ili Nor.!

  • 28.01.2017.

    Ajde napuhanac,koliko si ti fulao,a najbolji,ti,ti si najodgovorniji za poraz!Svi hoče dati pobjedonosni gol i biti carevi,disciplina je bitna,disciplina,!

Komentiraj...
Vidi sve komentare