To je to što me zanima!

Duvnjak nakon utakmice na intenzivnom nadzoru u bolnici

Najbolji hrvatski rukometaš Domagoj Duvnjak nakon kvalifikacijske utakmice protiv Turske u Umagu morao je potražiti liječničku pomoć te je zadržan u riječkoj bolnici
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši u nedjelju su lakoćom pobijedili Tursku u Umagu (40-26) i tako plasman na Europsko prvenstvo u Poljskoj izborili s prvog mjesta skupine. No Domagoju Duvnjaku nije bilo do slavlja jer je nakon utakmice prebačen u bolnicu.

- Nakon utakmice s Turskom osjetio je vrtoglavicu i slabost te mu je odmah u dvorani pružena liječnička pomoć - obavijestili su iz Hrvatskog rukometnog saveza te dodali:

- Ambulantnim vozilom u pratnji doktora Tomislava Kukina je prebačen u Rijeku gdje je u KBC Rijeka i hospitaliziran. Zbog utvrđenog akutnog premora na kroničnoj bazi zadržan je na intenzivnom nadzoru.

Duvnjak se protiv Turske nije pretjerano naigrao, u igri je proveo tek nekoliko minuta. No duga i naporna sezona u njegovu Kielu očito je učinila svoje te je najbolji hrvatski rukometaš morao prenoćiti u riječkoj bolnici. No sezona je na kraju i Duvnjak će imati vremena 'napuniti baterije' te se pripremiti za iduću sezonu u kojoj ga očekuje i Europsko prvenstvo u Poljskoj u siječnju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rokoxy1 15.06.2015.

    gute beserung

  • Fellina 15.06.2015.

    možda griješim ali i drugi su imali napornu sezonu pa im nije ništa.Uvijek se na SP-u ili EP-u priča da je umoran od igre u klubu ko da su drugi došli sa godišnjeg!

  • - DAVOR - 15.06.2015.

    Ja sam imao mjesecima osječaj slabosti i lovila me nesvjestica,onaj osječaj ko da nestaješ i ti i život iz tebe,ponavljam mjesecima,srce mi lupalo,nizak tlak,umor iscrpljenost i molio tjednima za hospitalizacju i ništa,nisam imao nikakve šanse jer nisam sportaš,političar,glumac ponati. Na kraju se pokazalo da sma prehodao mononukleozu koju moja doktorica kojoj nebi hrčka dao liječit nije prepoznala pa sad imam posljedice jer sam jeo normalno na masti i u lju umj. strogo dijeta nar mj. kad ima monicu, sunčao se iako se i to nesmije,vježbao žešče iako morao mirovat. radio sam sve što je zdravo al nije kad imaž mononukl.... tako je i svim običnim ljudima ako imaju nešto ozbiljnije neče oni tebi radi skupe testove nego površne pa ako ništa ne pokažu reči če da je to na psihičkoj bazi il da si hipohondar. sportaši isti dan dođu na magnetsku il ct a mi obični kmetovi čekamo po 6-8 mjeseci. nije tema al za malo infuzije nekog hospitalizirat je smiješno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare