To je to što me zanima!

Duvnjak: Sanjam rukomet, zaslužili smo uzeti naslov

Nakon što su uzeli njemački kup, naši rukometaši u HSV-u privode kraju borbu za naslov prvaka u Bundesligi. Jedini konkurent je branitelj naslova
Vidi originalni članak

Nadam se da ćemo uzeti taj naslov prvaka Njemačke. Zaslužili smo to jer cijelu sezonu igramo konstantno dobro, rekao je Domagoj Duvnjak. Rukometaš HSV-a od dolaska u njemačku Bundesligu postao je velika zvijezda. Najskuplji rukometaš svijeta kao da je svojim dolaskom u Hamburg pokrenuo stvari u njemačkom bogatašu. Najprije su početkom sezone uzeli superkup, a prije nekoliko tjedana i kup njemačke. U Ligi prvaka su ispali od najbolje momčadi u Europi Ciudad Reala, ali četiri kola prije kraja prvenstva Njemačke ostali su u utrci za naslov prvaka. Jedini konkurent je Kiel koji ima bod i utakmicu više od momčadi Lackovića, Vorija i Duvnjaka.
HSV se večerašnjom pobjedom protiv Lübbeckea može vratiti na vrh, no utakmica koja će gotovo sigurno odrediti prvaka je sledeći vikend. Branitelj naslova Kiel gostuje u Hamburgu i dobije li to Duvnjakova momčad, slavlje praktički može početi. Mladi Hrvat ipak još ne razmišlja o novom dizanju pehara.
- Zasad još uvijek ne sanjam o naslovu. No u noćima nakon utakmica u snu mi dolaze rukometne scene - zaključio je ponajbolji rukometaš svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cika kure 15.05.2010.

    bravo za nase ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare