To je to što me zanima!

Duvnjak se vratio u punom sjaju i poveo Kiel u polufinale Kupa

Nije potrčao 25 dana, ali forma se vraća. Löwenu je zabio četiri gola, odradio tradicionalno veliki posao u obrani, pa je Kiel ostao u igri za jedini trofej u Njemačkoj koji je realan
Vidi originalni članak

Nakon gotovo mjesec i pol dana Domagoj Duvnjak vratio se na teren. Hrvatski kapetan izborio je s Kielom polufinale Njemačkog kupa pobjedom kod Löwena 26-24.

GODIŠNJI IZNOSI Koliko zarađuju najplaćeniji rukometaši? Jedino Hrvatska ima dvojicu među prvih pet

Duvnjak je zadnju utakmicu odigrao 26. prosinca, uoči priprema reprezentacije kojima se priključio na Novu godinu, dok ga nakon četiri dana korona virus nije poslao u izolaciju i uz bolna leđa eliminirao ga s Europskog prvenstva, prvog velikog natjecanja koje je morao propustiti u karijeri.

Nije potrčao 25 dana, ali forma se vraća. Löwenu je zabio četiri gola, odradio tradicionalno veliki posao u obrani, pa je Kiel ostao u igri za jedini trofej u Njemačkoj koji je realan jer naslov prvaka kraj Magdeburga to više nije.

KAPETAN IZ KIELA Duvnjak odgovorio na pitanje o budućnosti: Nisam potrčao 25 dana! Da sam mogao, igrao bih

Uz Duvnjaka iskazali su se Ekberg i Sagosen s po šest golova, a Dario Quenstedt s 12 obrana učinio je da se ni ne osjeti izostanak Niklasa Landina.

Polufinale su izborili još Erlangen i Magdeburg, dok će svoje četvrtfinale tek odigrati branitelj naslova Lemgo i Melsungen.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Lui 14 09.02.2022.

    Duvnjak je veliki rukometaš, a kad je u pitanju reprezentacija gotovo redovno povrijeđen, tko tu koga.

  • vanek 07.02.2022.

    Ne bih ja krivio njega,očigledno mu je klub,koji ga plaća,zabranio igranje za reprezentaciju.Nema druge istine, a sad da li se mogao inatiti klubu i igrati, pa pogoršati ozljedu i navući bijes poslodavca?

  • srakar 07.02.2022.

    Sve će biti dobro.....do svjetskog prvenstva...

Komentiraj...
Vidi sve komentare