To je to što me zanima!

Duvnjak u izboru za najboljeg promotora rukometa u svijetu

Od prvog dana karijere Domagoja Duvnjaka bilo je jasno da je svijet postao bogatiji za velikog rukometaša, a 2013. samo je to potvrdila, piše Handball-Planet
Vidi originalni članak

Najbolji svjetski rukometaš u 2013. godini dobio je još jedno priznanje za sve učinjeno u protekloj godini. Rukometni portal Handball-Planet u svom izboru nazvanom Rukometna osoba godine među 15 nominiranih uvrstio je i Domagoja Duvnjaka

Najboljeg će promotora rukometa u svijetu izabrati navijači, a nominacije je objavio žiri sastavljen od 23 sadašnjih i bivših rukometaša, trenera i novinara. U velikom žiriju svoje je mjesto pronašao i bivši hrvatski kapetan Petar Metličić.

'Od prvog dana njegove profesionalne karijere bilo je jasno da je svijet rukometa postao bogatiji za velikog igrača, a 2013. samo je potvrdila da je Duvnjak jedan od najvećih u povijesti već sada. Nasljednik Ivana Balića je smiren i pristojan, a kada smo tome dodali rukometno znanje, nismo ga mogli izostaviti', piše Handball-Planet u objašnjenju.

Ovo je drugi takav izbor, a prošle je godine najboljim promotorom rukometa u svijetu proglašen izbornik ženske reprezentacije Crne Gore Dragan Adžić.

Za Domagoja Duvnjaka možete dati svoj glas na stranici Handball-Planet.com.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dostavljačica 31.01.2014.

    najbolji donose repki zlata i finala to mora dokazati

  • deda62 31.01.2014.

    samo tako,još si mlad,pa možeš još dugo vladati rukometnom arenom.

  • strmi007 31.01.2014.

    Zna se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare