To je to što me zanima!

Duvnjak vuče Kiel prema tituli: Kapetan opet najbolji strijelac!

Bez Sandera Sagosena Kiel je kod Erlangena jurio na pogon Domagoja Duvnjaka. Zanimljivo, puknuo je Duvnjak po golu čak 14 puta. U formu se nakon izolacije vraća i Martinović, zabio je osam komada
Vidi originalni članak

Smjena na vrhu rukometne Bundeslige. Kiel je u 28. kolu dočekao kiks Flensburga koji je remizirao kod Göppingena i uz bolju gol-razliku, koja i odlučuje u slučaju istog broja bodova, preuzeo pole-position u utrci za prvaka Njemačke. Međutim, puno je još do kraja, jedni i drugi imaju za odigrati još 12 utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kiel i Domagoj Duvnjak bez Sandera Sagosena rutinski su prošli neugodno gostovanje kod Erlangena s 31-25. Naš i Kielov kapetan opet je bio najbolji strijelac i svog kluba i cijele utakmice, danas sa sedam golova. Zanimljivo, puknuo je Duvnjak po golu čak 14 puta...

Flensburg je kod Göppingena gubio 16-22 u drugom poluvremenu, u završnici sve okrenuo, ali u zadnjoj minuti Schiller je zabio za 28-28. Veseli pet golova Josipa Božića Pavletića za domaćine, jedan je dodao Kozina.

U formu se vraća i Ivan Martinović nakon mjesec dana u izolaciji. S 8/8 (4/4 sedmerci) vukao je Hannover kod Coburga do 33-26. Brozović nije igrao. 

Igrao je, pak, još i Ivan Sršen u domaćem porazu svog Wetzlara od Lemga 21-27, bivši igrač Nexea i Zagreba zabio je dva gola.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • smrekovaca 06.05.2021.

    kad nasi politicari neigeaju za Hrvatsku zasto bi on

  • bulldog123456789 06.05.2021.

    Doc ce u repku pa ce umjesto njega zaigrati šego i 10 puta bolje odigrat!

  • blatan sokak 06.05.2021.

    Gospodo igra za novac i gotovo pa nije lud da se ozlijedi ili što drugo. Davno je bilo da su za tešku igrali srcem i za klub srcem. Sada prvo lova a onda sve ostalo, i to je u redu drugo doba došlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare