To je to što me zanima!

Duvnjakovih sedam golova u porazu HSV-a od Kiela...

Za Hamburg su nastup upisala sva trojica Hrvata. Najbolji je bio Duvnjak sa sedam golova, dok su Igor Vori i Blaženko Lacković dodali po jedan
Vidi originalni članak

Iako je do kraja rukometne Bundeslige preostalo odigrati još dva kola izvjesnim se čini da će novi naslov prvaka proslaviti momčad Kiela, koja je u Hamburgu, u subotnjem derbiju 32. kola, slavila protiv HSV-a 33-31. Tijekom 60 minuta igre Hamburžani niti jednom nisu bili u rezultatskoj prednosti, a posljednje su izjednačenje imali kod 16-16 u 33. minuti, nakon što je svoj četvrti gol na utakmici postigao Domagoj Duvnjak. Ubrzo se potom gostujući sastav odvojio na 19-16, a zatim i sigurno održao prednost do samoga kraja susreta igranog pred oko 13.300 gledatelja. Osvojena dva boda Kielov su konto podebljala na 58, te sada branitelji uzastopnih naslova od sezone 2004/05 imaju bod više u odnosu na HSV.
Kielu predstoje ogledi protiv Balingen-Weillstetena i Großwallstadta, dok će Hamburžani igrati protiv Hannover-Burgdorfa i Balingen-Weillstetena. Ne čini se izglednim da će niti Kiel, niti HSV pritom gubiti bodove, pa ne čudi niti veliko slavlje branitelja naslova po kraju utakmice u Hamburgu.
Dodajmo da su za HSV, kojeg je s deset golova (7/7 iz sedmeraca) predvodio Lindberg, nastup upisala sva trojica Hrvata. Najbolji je bio Duvnjak sa sedam golova, dok su Igor Vori i Blaženko Lacković dodali po jedan.
Filip Jicha postigao je osam golova za, izgledno je, nove/stare prvake njemačkog rukometnog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • seljacina iz sirokog 22.05.2010.

    izgubija san tisucu evri radi ovi glupana

Komentiraj...
Vidi sve komentare