To je to što me zanima!

Dva boda na startu EP-a: Hrvatice bolje od Srpkinja

U prvom kolu EP-a u rukometu u Makedoniji naše su igračice pobijedile Srbiju 30-26 i turnir otvorile s dva boda. U četvrtak ih čeka Makedonija
Vidi originalni članak

Moglo je biti i puno lakše, ali dobro je i ovako. Naše rukometašice pokazale su da su puno bolje od Srpkinja i uzele dva boda u prvoj utakmici, ali padovi koncentracije događali su se prečesto za pobjedu uvjerljiviju od ovih 30-26.
Prvi 20-ak minuta trajao je egal, a onda su igračice Zdravka Zovka od 10-8 otišle na 17-8. S tom su ogromnom prednošću Hrvatice otišle i na odmor i mirno čekale nastavak. Možda i premirno! Srbija je serijom 7-1 u prvih šest minuta nastavka došla na samo tri gola zaostatka i izbornik Zovko je morao odmah potrošiti time-out.
No isplatilo se, nakon te minute odmora Hrvatska je zaigrala puno bolje i čuvala prednost. Sredinom drugog dijela ponovno je bilo šest razlike (25-19) i curama je postalo dosadno... Pa su dozvolile Srpkinjama da novom serijom, ovoga puta 6-1, dođu na samo gol minusa (26-25). Izvukle su Dijana Golubić golom s krila i Nikica Pušić izborenim sedmercem i isključenjem u kontri.
Lidiju Horvat, koja je zabila šest komada, organizatori su proglasili igračicom utakmice. Komotno su mogli i Dijanu Golubić (sedam golova), dok je najbolja hrvatska rukometašica Andrea Penezić pet od svojih sedam golova zabila iz sedmeraca, a Sanela Knezović obranila 13 lopti. Kod Srbije Lekić devet golova.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • odad 03.12.2008.

    a njima (srbima) je preostalo samo da dijele minuse... he he he kak slatko.

  • vedran_zgb 02.12.2008.

    bravo cure...uvijek je lijepo pocet pobjedom a mislim da su cure jos nabrijanije od muskih kad igraju protiv srbije...jeidno sto ne bi smijelo bit ovakvih crnih rupa di ima se napravi 7-1 i 6-1...

  • god of war 02.12.2008.

    jesmo vam ga šuknili,jaoooo...sljađe od sexa!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare