To je to što me zanima!

Dva dana prije: Ferguson već izabrao početnih 11 za Barcu

Engleski mediji pišu kako je Alex Ferguson već u srijedu izabrao početnu postavu i taktiku. Trener Uniteda je puno naučio iz poraza od Barcelone od prije dvije godine
Vidi originalni članak

U subotu od 20.45 pogled cijelog svijeta bit će upućen prema Wembleyu i finalu Lige prvaka. Utakmica između Manchester Uniteda i Barcelone bit će repriza finala od prije dvije godine, a trener Uniteda je iz tog poraza naučio puno.

Engleski mediji pišu kako je Alex Ferguson već u srijedu izabrao početnu postavu i taktiku. Na golu će naravno biti Van der Sar, u obrani Fabio, Vidić, Ferdinand, Evra. Vezni red popunit će Carrick, Park, Giggs, Valencia, a u napad će Rooney i Hernandez. 

U odnosu na finale iz 2009. godine, United u prvom sastavu ima osam istih igrača. O'Shea je na klupi, a zamijenio ga je Fabio, umjesto Anderson igra Valencia, a Chicarito je ušao na mjesto C. Ronalda.

Barcelonini igrači 'bocnuli' C. Ronalda

U srijedu je bila redovna press konferencija, a na druženje s novinarima došli su Xavi i Alves. Rekli su da smatraju kako je Manchester jači nego prije dvije godine, a to pripisuju odlasku Cristiana Ronalda.

- Ne znam je li to zbog Ronalda, ali na terenu izgledaju kao momčad - izjavio je Xavi, a Dani Alves je bio izravniji:

- Njegov odlazak ih je oslobodio. Mnogo su nepredvidljiviji i  bit će nam puno teže.

Četiri aktualna igrača Uniteda u momčadi desetljeća

Svi menadžeri Premiershipa birali su najbolju momčad desetljeća. U njoj je se nalaze četvorica igrača Uniteda koji još igraju u Manchesteru te po jedan bivši i umirovljeni. Van der Sar je na golu, Vidić u obrani, a Giggs i Scholes u vezi.

Momčad desetljeća

Van der Sar - G. Neville, Vidić, Terry, A. Cole - C. Ronaldo, Gerrard, Scholes, Giggs - Drogba, Shearer

Idi na 24sata

Komentari 47

  • caniggia7 27.05.2011.

    Moj izbor momčadi desetljeća u Premiershipu: V.D.Sar - G.Neville (zar stvarno u cijeloj Engleskoj nije bilo boljeg u zadnjih 10 godina u kontinuitetu? hahahaha. očito nije, Gary je velikan Uniteda ali mislim da se ova momčad npr. bira u Italiji gdje su igrali Cafu, Zanetti, Thuram da Gary ne bi bio ni 4.izbor a kamoli prvi..), Ferdinand, Vidić, Evra(manje razvikan od Cola, po meni bolji) - Ronaldo, Scholes, Lampard, Giggs - V.Nistelrooy, Henry.

  • Blue_is_the_colour 26.05.2011.

    Cech - Vidić -Terry - Ashley Cole - Eboue - Lampard - Gerrard - Beckham - C.Ronaldo - Drogba - Henry

  • Manch Utd 26.05.2011.

    Van der Sar - Rio Ferdinand, Terry, Eboue, Evra - Gerrard, Lampard, Beckham, Giggs - van Nistelrooy, Drogba. Ništa bez Beckhama. Kralj slobodnjaka i asistencija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare