To je to što me zanima!

Dva drugara dobra stara: Kitić se prisjetio posjete Rakitiću...

Ako Raketa Valverdeu u svlačionici pusti neke hitove na koje je navučen i Marcelo Brozović, Barca će sambu zamijeniti lakim istočnim notama Mile Kitića koji je zbog Rakete veliki fan katalonskog kluba
Vidi originalni članak

Da su naš Ivan Rakitić i Mile Kitić veliki prijatelji poznato je još iz doba dok je naš as igrao u njemačkom Schalkeu.

Prije deset godina Raketa je izbačen iz momčadi njemačkog kluba jer je uoči utakmice otišao u diskoteku na nastup srpske turbofolk zvijezde.

Prijateljstvo je nastavljeno i Mile se na svom Instagramu prisjetio posjete Camp Nou čime se i pohvalio. Fotografije datiraju iz ožujka 2016.

- Rakitić mi je ostavio karte za tu utakmicu. Pričao mi je o atmosferi na stadionu i tad sam izdvojio vrijeme da odem i vidim kako igra ta Barca - rekao je Kitić.

Podsjećamo, u prosincu 2007. uoči europske utakmice protiv Rosenborga, Zlatan Bajramović, Mladen Krstajić i Ivan Rakitić otišli su u Club 'Intakt' te uživali u Kitićevim hitovima. Pila su se alkoholna pića, Krstajić je i pjevao s Kitićem, a cijeli je skandal otkrio Bild.  

Tadašnji Ivanov trener Mirko Slomka izbacio je vesele igrače iz momčadi. Danas je Ivan naučio lekciju pa neće imati problema s trenerom Valverdeom iz Barcelone...

Još ako mu u svlačionici pusti hit 'Gadure, gadure' na koji je navučen i Marcelo Brozović, Barca će sambu zamijeniti lakim istočnim notama. Ili 'Dva drugara dobra stara', prikladnu numeru za ovu priliku.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 04.12.2017.

    Bit će mjesta i za MP Thompsona i M.Bulića

  • Croatian_Football 04.12.2017.

    Jel ga tata slavonac nije mogao navuc na slavonske lole i becare?!

  • ridjan68 04.12.2017.

    rvatina

Komentiraj...
Vidi sve komentare