To je to što me zanima!

Dva francuska prvotimca nisu trenirala prije polufinala SP-a

Tchouaméni je jedini Francuz koji je startao svaku od pet utakmica u Katru. Upravo je on zabio predivan gol za vodstvo od 1-0 protiv Engleske i iza njega je sjajan turnir
Vidi originalni članak

Francuska reprezentacija u srijedu igra polufinale Svjetskog prvenstva protiv Maroka. 'Tricolore' ima priliku postati prva reprezentacija od Brazila koja je osvojila dva uzastopna Mundijala. Brazilci su to uspjeli 1958. i 1962. godine, stoga Francuzi imaju priliku ponoviti povijest točno 60 godina kasnije.

Do velikog trijumfa nedostaje im još dvije pobjede, a mnogi su prerano opisali Francusku nakon problema s ozljedama uoči turnira. 

Izbornik Didier Deschamps i njegovi izabranici u ponedjeljak su odradili trening za utakmicu s Marokom, a odsutni su bili veznjak Aurelien Tchouaméni (22) i stoper Dayot Upamecano (24).

Francuski savez i Deschamps nisu komentirali razlog zašto je ovaj dvojac propustio trening, ali francuski mediji kažu da nije ništa ozbiljno.

Tchouaméni je u četvrtfinalu protiv Engleske dobio udarac u tijelo, tako da je preskočio trening kako ne bi pogoršao zdravstveno stanje. Le Parisien dodaje da Upamecano ima upalu grla, ali da situacija za oba igrača nije ozbiljna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare