To je to što me zanima!

Dva gola, dva puta Brozović: Onaj Hakimija bio je maestralan

Sjajni hrvatski reprezentativac još je jednom diktirao igrom Intera i bilo ga je po cijelom terenu. Čak i bez doprinosa u napadu za postignute golove, Broz je letio po travnjaku i bio jedan od najboljih igrača derbija
Vidi originalni članak

U derbiju 17. kola Talijanske lige Roma i Inter odigrali su 2-2, a dvije asistencije za gol ubilježio je maestralni Marcelo Brozović.

POGLEDAJTE VIDEO: Broz odmara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjajni hrvatski reprezentativac još je jednom diktirao igrom Intera i bilo ga je po cijelom terenu. Čak i bez doprinosa u napadu za postignute golove, Broz je letio po travnjaku i bio jedan od najboljih igrača derbija.

Roma je povela u 17. minuti sretnim golom Lorenza Pellegrinija, ali je Inter u drugom dijelu uspio preokrenuti pogocima Milana Škriniara (56) i Achrafa Hakimija (63) - oba na dodavanje Brozovića. Posebno lijep bio je pogodak Hakimija, Marokanac je odapeo bombu pod prečku.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Ipak, 'vučica' se spasila poraza golom Gianluce Mancinija četiri minute prije kraja te tako spriječila Inter da se sasvim približi vodećem Milanu, koji je vjerojatno najzadovoljniji današnjim ishodom.

Brozović je odigrao cijeli susret za Inter, dok je Ivan Perišić ušao u 77. minuti.

Inter je drugi s 37 bodova, tri manje od vodećeg AC Milana, dok je Roma treća s 34 boda.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • igipop75 10.01.2021.

    Forza Milan!

  • 5FDP 10.01.2021.

    Ono za drugi gol stvarno smatrate aisistencijom? Statistički - da, ali realno - nije. Svakako, bravo Broz!

  • TheMadHatter 10.01.2021.

    A mi zahvaljujemo 🔴⚫️

Komentiraj...
Vidi sve komentare