To je to što me zanima!

Berlin: Napadač je nožem izbo dva Hrvata na utakmici juniora

Napadač je nožem izbo dva Hrvata pred očima dječaka Croatije Berlin. Ozlijedio je djeda (63) jednog od malih nogometaša te trenera Croatije. Napadača traže
Vidi originalni članak

Utakmica juniora u Berlinu završila je krvavo, srećom, ne i tragično. Stravične scene odigravale su se pred očima dječaka Croatije Berlin koji su igrali protiv Cambrije Trabzonspor. Nakon što su se posvađali igrači na terenu, na tribinama su se gledatelji obračunali fizički. 

Napadač je nožem izbo dva Hrvata, djeda (63) jednog od malih nogometaša te trenera Croatije. Trener je zadržan u bolnici, a djed pušten na kućnu njegu nakon pregleda. Počinitelj koji je u bijegu vjerojatno je Turčin, sumnja policija.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • IvoDorotic 23.04.2012.

    U Njemačkoj ima 99 Croatia, ova Berlinsks je najuspješnija. Igrala je 98/99 u trečoj Njemačkoj ligi i 5 godina u 4-oj, a sada je u 8-oj. Dvostruki prvak Njemačke u Futsalu, ćetvorstruki prvak sjeverno istočne Njemačke (ex-DDR) u Futsalu i peterostruki prvak Berlina u Futsalu i jednom Amaterski prvak Berlina u balunu. U subotu su 3 igrača Futsal ekipe igrali za DFB protiv Danske, rezultat 4:4, prva utakmica koju futsalisti nisu izgubili.

  • CroRazbojnik 23.04.2012.

    Kako ove Turke potrat iz Europe? najviše jala i najviše sr*nja oni rade ponajviše u Njemačkoj, a Švabe ih moraju trpit dok ne popizde i dok ih jednostavno ne potraju..

  • CroRazbojnik 23.04.2012.

    Srbi, Turci i Digići su idealna kombinacija. Ko bi drugi napao Hrvate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare