To je to što me zanima!

Dvije bronce za Hrvatsku prvi dan Olimpijskih igara mladih

Djevojke iz borilačkih sportova došle su prvog dana natjecanja do dvije bronce. Na postolje su se popele taekwondoašica Lena Stojković i judašica Ana Viktorija Puljiz. U polufinalu su dvije veslačke posade
Vidi originalni članak

Već prvog dana Olimpijskih igara mladih, koje su u nedjelju počele u argentinskom Buenos Airesu, Hrvatska je osigurala dvije medalje. Taekwondoašica Lena Stojković osvojila je broncu u kategoriji do 44 kg. U polufinalu je tijesno izgubila (16-13) od svjetske juniorske prvakinje Kineskinje Kang Mireu.

I drugu broncu donijela je djevojka iz borilačkog sporta. 16-godišnja judašica Ana Viktorija Puljiz također je stala na postolje u kategoriji do 44 kg, čime je zaokružila uspješnu godinu. Nakon europskog kadetskog srebra prošli mjesec je postala i europska juniorska viceprvakinja. 

Danas su na redu stolnotenisačica Andrea Pavlović, plivačica Nika Čučina (100 m), jedriličari Palma Čargo i Martin Dolenc, strijelkinja Marijana Matea Štrbac te veslači i reprezentacije rukometa na pijesku. Pavlović već ima jedan poraz u skupini A od Bjeloruskinje Bogdanove (2-4), dok je Čulina prvoga dana bila šesta na 50 m prsno u svojoj skupini. 

Veslači braća Lončarić su jučer u dvojcu bez kormilara pobijedili u drugom krugu natjecanja u sprintu na 500 m, dok je ženski dvojac, Aria Cvitanović i Izabela Krakić, bio drugi u svojoj skupini. 

Rukometašice na pijesku cure već imaju dvije pobjede, a muška reperezentacija ima pobjedu i poraz. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • delaware 11.11.2018.

    ova mala judašica nestat će sa postolja kad pređe u seniorke.

  • Simulacija_stimulacija 09.10.2018.

    Kakvo besmisleno trošenje proračunskog novca....

Komentiraj...
Vidi sve komentare