Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Dvije bronce za Hrvatsku prvi dan Olimpijskih igara mladih

Djevojke iz borilačkih sportova došle su prvog dana natjecanja do dvije bronce. Na postolje su se popele taekwondoašica Lena Stojković i judašica Ana Viktorija Puljiz. U polufinalu su dvije veslačke posade

Foto: facebook/Cro Judo
2 komentara

Već prvog dana Olimpijskih igara mladih, koje su u nedjelju počele u argentinskom Buenos Airesu, Hrvatska je osigurala dvije medalje. Taekwondoašica Lena Stojković osvojila je broncu u kategoriji do 44 kg. U polufinalu je tijesno izgubila (16-13) od svjetske juniorske prvakinje Kineskinje Kang Mireu.

I drugu broncu donijela je djevojka iz borilačkog sporta. 16-godišnja judašica Ana Viktorija Puljiz također je stala na postolje u kategoriji do 44 kg, čime je zaokružila uspješnu godinu. Nakon europskog kadetskog srebra prošli mjesec je postala i europska juniorska viceprvakinja. 

Danas su na redu stolnotenisačica Andrea Pavlović, plivačica Nika Čučina (100 m), jedriličari Palma Čargo i Martin Dolenc, strijelkinja Marijana Matea Štrbac te veslači i reprezentacije rukometa na pijesku. Pavlović već ima jedan poraz u skupini A od Bjeloruskinje Bogdanove (2-4), dok je Čulina prvoga dana bila šesta na 50 m prsno u svojoj skupini. 

Veslači braća Lončarić su jučer u dvojcu bez kormilara pobijedili u drugom krugu natjecanja u sprintu na 500 m, dok je ženski dvojac, Aria Cvitanović i Izabela Krakić, bio drugi u svojoj skupini. 

Rukometašice na pijesku cure već imaju dvije pobjede, a muška reperezentacija ima pobjedu i poraz. 

 

Tema: Sport fanatik

Message