To je to što me zanima!

Dvije najbolje momčadi svijeta, a Barca je favorit zbog Messija

Svaka čast i Tottenhamu i Ajaxu, napravili su velike stvari ove sezone, ali ne vidim kako netko od njih može do naslova prvaka Europe. Jednostavno, i Barcelona i Liverpool su prekvalitetni...
Vidi originalni članak

Barcelona i Liverpool dvije su najbolje momčadi današnjice, no Kataloncima samo zbog Lionela Messija dajem malu prednost, kaže Robert Prosinečki.

Nogometne zaljubljenike danas očekuje pravi spektakl, Barcelona će u polufinalu Lige prvaka ugostiti Liverpool.

- Vjerujem da nas očekuju dobra, zanimljiva, ma strašna utakmica. To su za mene dvije najbolje momčadi, koje na golu imaju i dva najbolja golmana današnjice. Očekujem vrlo otvorenu utakmicu, nadam se i puno golova. Liverpool igra u visokom ritmu, ima tri nevjerojatna napadača, ali i ofenzivno nastrojene bekove, koji svakome mogu napraviti puno problema - tvrdi Prosinečki.

- Barcelona na domaćem terenu drži posjed lopte, u toj fazi igre nemoguće joj je parirati, uz to Messi uvijek može riješiti pitanje pobjednika. Opet, ako Barcelona uspostavi taj posjed i zaigra visoko, Liverpool će imati još više prostora za kontranapade...

Robert Prosinečki zaključuje:

- Svaka čast i Tottenhamu i Ajaxu, napravili su velike stvari ove sezone, ali ne vidim kako netko od njih može do naslova prvaka Europe. Jednostavno, Barcelona i Liverpool su prekvalitetni, tko od njih ode u finale, taj će još jednom pokoriti Europu - završio je izbornik BiH, koji se osjeća dobro nakon operacije. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Damir AjsBalentovic 01.05.2019.

    Nes que un Club 💪

  • IQ.LoW 01.05.2019.

    da nema mesija bila bi ravnopravna bitka

  • fantom na bickilu 01.05.2019.

    Ako najveći pokaze glad za novim trofejem Liverpool ce dobit porciju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare