To je to što me zanima!

Dvije tisuće Turaka doći će na Maksimir, jug rezerviran za njih

Kad su vidjeli travnjak, rekli su da je bolji nego na stadionu Galatasaraya. Ponovili su da će do naše utakmice u Istanbulu, travnjak biti promijenjen, rekao je Srebrić...
Vidi originalni članak

Nakon što je izaslanstvo našeg saveza bilo u Turskoj i dogovaralo sve potankosti  gostovanja u Istanbulu, u srijedu su dva člana turskog saveza posjetila Zagreb. Bivši turski nogometni reprezentativci Ogüz Cetin (sad je trener) i Okam Bürük (dužnosnik u savezu) obišli su s glavnim tajnikom HNS-a Zorislavom Srebrićem stadion u Maksimiru i neke hotele, a Srebrić nam je rekao:

- Nikakve primjedbe Turci nisu imali. Štoviše, kad su vidjeli maksimirski travnjak, odmah su rekli da je bolji nego na stadionu Galatasaraya, ali su i ponovili da će do naše utakmice, 11. studenoga u Istanbulu, travnjak biti promijenjen - rekao nam je Srebrić i nastavio:

Turci dolaze u Zagreb dva dana prije utakmice, u nedjelju popodne, 13. studenoga. Momčad i članovi Saveza odsjest će u hotelu Esplanade, dok će njihovi gosti, partneri i sponzori biti u hotelu Westin. U nedjelju Turci neće trenirati, zakazan im je trening u ponedjeljak u 19 sati. Nikakvih posebnih zahtjeva nisu imali.

Koliko će ulaznica dobiti Turci? Imaju pravo na pet posto, dakle na 1500 ulaznica?

- Točno, ali bit ćemo fleksibilni i dat ćemo im 2000 ulaznica.

Gdje će biti smješteni turski navijači?

- Na južnoj tribini. Budući da će ih biti tako velik broj, jasno je da nećemo moći naše navijače pustiti na jug pa će ta tribina biti rezervirana samo za Turke - rekao je Srebrić.

Spomenimo da južna tribina prima oko 3500 gledatelja pa je logično da na njoj, bude li 2000 Turaka, neće biti naših navijača jer bi to bio veliki problem za osiguranje. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_37285 27.10.2011.

    let's go ih natuci

  • marlboro 69 27.10.2011.

    naravno, mi smo uvijek fleksibilni tj. drugima se uvijek naguximo! kako sada nema izricitih naredbi UEFA-e po pitanju ulaznica kada ima za kapacitete stadiona i ostale gluposti?

  • car1 27.10.2011.

    ......ali će biti zimčuga,,,,,,,,zimske jakne +kabanice pod obavezno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare