To je to što me zanima!

'Dvoglavi orao' zapaprio ljutom rivalu nevjerojatnim škaricama

Igrala se 82. minuta kad je mladi Ben Woodburn lijepo ubacio loptu prema Shaqiriju koji je to zahvatio majstorski te probio nemoćnog golmana Pereiru. Bio je to savršen debi Švicarca za Liverpool
Vidi originalni članak

Kako imati savršen debi pokazao je Švicarac Xherdan Shaqiri (26) koji je skrenuo pozornost na sebe kontroverznim slavljem na ruskom Mundijalu nakon što je rukama napravio dvoglavog orla kako bi do kraja isprovocirao poražene Srbe.

'Kralj provokacija' je svoju prvu pripremnu utakmicu u dresu Liverpoola Švicarac završio golčinom škaricama protiv najljućeg rivala Manchester Uniteda u pobjedi 4-1.

Iako se prijateljska utakmica igrala u SAD-u i nije imala nekakav poseban značaj budući da kod obje momčadi nedostaje niz važnih igrača, omaleni je ofenzivac odmah kupio simpatije navijača 'redsa'.

VIDEO

Igrala se 82. minuta kad je mladi Ben Woodburn lijepo ubacio loptu prema Shaqiriju koji je to zahvatio majstorski te probio nemoćnog golmana Pereiru. 

Da stvar po Mourinhove 'crvene vragove' bude još gora, to je bio gol za 4-1.

Prethodno je Sadio Mane iz penala pogodio za Liverpool u 28. Izjednačio je lijepim golom Andres Pereira u 31., no onda su Sturridge (66') i Ojo (penal u 74.) podigli rezultat na 3-1 za klub s Anfielda.

Shaqiri je, rekli smo, škaricama rasturio u debiju, posebno jer je bio asistent kod gola Daniela Sturridgea u 66. minuti. Za sve to trebalo mu je 45 minuta budući da je ušao umjesto Moa Salaha na poluvremenu.

Shaqiri je ovoga ljeta iz Stoke Cityja prešao u doprvaka Europe za 14,7 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Dr.Gonzo. 30.07.2018.

    Visoko livepool leti, sto znaci samo da ce nisko pasti :D

  • boww 30.07.2018.

    Kakva provokacija?

  • Gunersss_ 29.07.2018.

    Meni ipak draziiiii gol srbima hhahahahahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare