To je to što me zanima!

Dvojba riješena: Kovačić ostaje u Londonu, Hazard ide u Real?

Mateo Kovačić ove sezone počeo je skupljati minute u dresu Chelseaja, a odlaskom iz Madrida nije izgubio ništa. Izgleda kako se u 'kraljevski klub' neće vraćat, nego će ostati u Londonu
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić ostaje u Chelseaju, a Eden Hazard odlazi u Real Madrid. To bi trebalo biti idealno rješenje za oba kluba.

Ipak, razlika u cijeni Hazarda i Kovačića je velika. Prema Transfermarktu, Mateo Kovačić vrijedi 30 milijuna eura dok je vrijednost odličnog Belgijca pet puta veća, čak 150 milijuna eura. Njegov trenutni klub procijenio mu je vrijednost na 170 milijuna eura i ispod te cijene ne žele ga pustiti u Madrid.

Najbolji igrač londonskog kluba već je duže vrijeme želja 'kraljeva', a kako prenosi španjolski radio Onda Madrid, Hazard je dogovorio sve uvjete prelaska u Madrid s upravom Reala. Ta uprava sad treba dogovoriti po kojoj će cijeni Belgijac biti kupljen jer ne mogu platiti traženih 170 milijuna eura.

Kao rješenje Madriđani vide Matea Kovačića koji je trenutno na posudbi u Londonu. S njim bi pokušali sniziti cijenu transfera te bi on i umanjeni iznos novca trebali biti dovoljni da u Real stigne potrebno osvježenje.

Kovačić nije bio zadovoljan svojim statusom u Realu, a upravu kluba iziritiralo je njegovo ponašanje u ljetnom prijelaznom roku. I jedna i druga strana ne bi se htjele ponovno susresti, pa bi ovo rješenje bilo 'win-win' i za Matea i za Real.

Kovačić je ove sezone za londonske plave nastupio u 18 utakmica i ima jednu asistenciju, dok Hazard u 17 nastupa zabio osam golova i ima sedam asistencija.

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Frenkyy 06.12.2018.

    Rekao sam ja odavna da "uspavani" neće vidjet više niti klupu Reala. Za Edena možda ali ne vjerujem previše.

  • silaaa 06.12.2018.

    Kao navijac chelsea i netko tko gleda chelsea ovo je glupost jer je mateo jedan od najlošijih, uz alonsa i moratu. I nema smisla da ga zadrže, ako ce hazard otici onda ce traziti barem asensia i jos novaca u razmjenu

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 06.12.2018.

    Klupa Chelseeja vapi za grijanjem pa uzelo kovačića, najplaćenijeg grijača u povijesti... jbg, moraš znat i klupu grijat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare