To je to što me zanima!

Maskirani napadači palicama su pretukli Marija Cvitanovića!

GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama. Prema prvim informacijama, stradala mu je šaka
Vidi originalni članak

U srijedu navečer, neposredno nakon što su se igrači i stručni stožer Dinama vratili s utakmice Hrvatskog kupa u Imbriovcu, dvojica maskiranih napadača fizički su palicama napali trenera Dinama Marija Cvitanovića na ulazu u njegov stan u naselju Vrbik te ga pritom ozlijedili.

Policija je potvrdila napad, ali nisu htjeli otkriti nikakve detalje jer je postupanje još uvijek u tijeku. Prema prvim informacijama iz bolnice Sveti Duh Cvitanović je zadobio frakturu podlaktice i najteže mu je stradala ruka.

VIDEO

Trener Dinama nakon toga je pozvao policiju te zatražio liječničku pomoć, stoji na službenoj stranici Dinama.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama, stoji u priopćenju zagrebačkog kluba na službenoj stranici uz sljedeće:

Nažalost, to je samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba. Počevši od napada na savjetnika kluba Zdravka Mamića na rivi u Bolu na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubojstva u Tomislavgradu pa sve do večerašnjeg fizičkog napada na trenera Cvitanovića pred njegovim stanom.

'Zgroženi smo i ovim putem ponovno apeliramo da se institucije ove države napokon probude i prestanu ignorirati sve ovo što se događa oko GNK Dinamo. Da ne ignoriraju napade na građane ove zemlje. Pa zar svi skupa čekamo da se dogodi nešto tragično da sustav konačno reagira? Ne želimo živjeti u zemlji u kojoj se institucije boje čak i osuditi zlodjela. Naime, nismo primjetili da je itko od relevantnih faktora i institucija reagirao nakon napada i pokušaja ubojstva Zdravka Mamića što je očito motiviralo počinitelje ovog kukavičkog napada na gospodina Cvitanovića.'

Idi na 24sata

Komentari 363

  • ivo-špalj 21.09.2017.

    danas bila snika na vijestima...Cvita je vrlo odriješit i neće odgovarat na pitanja što znači samo jedno - ZNA ON zašto je dobio po tamburi...i neka...sam si je kriv.

  • Zoka Kazo 21.09.2017.

    Pa pricate komsijama iz okruzenja kako su olos i ne znaju se ponasati..stari bice da ste vi jos iza njih svih po ponasanju..

  • shoogy-woogy 21.09.2017.

    Sta se sve nije pisalo za pljacku Lovrenovog stana ??? A uhvatili obicne lopine !! Zasto nitko nije osudjivao pozar u Ivkovicevoj garazi ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare