To je to što me zanima!

Dvojica 'vatrenih' ne putuju u Tursku i ostaju u Hrvatskoj

Izbornik Dalić protiv Turske neće moći računati na Petkovića i Livaju koji će zbog ozljeda izostati s utakmice. Dalić je već potvrdio da neće zvati novog igrača, tako da su jedine opcije u napadu Kramarić i Musa
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija u ponedjeljak putuje u Tursku, protiv koje igra drugo kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024, a tamo će ići bez dvojice napadača, Marka Livaje i Brune Petkovića, potvrdio je HNS. 

IGRAMO VEĆ U UTORAK Otkrivamo Dalićev sastav za Tursku: Promjene u napadu, na krilu, ali i na bočnoj poziciji! PRILIKA ZA ISKUPLJENJE ANKETA Koga bi Dalić trebao zamijeniti za susret s Turskom?

Petković je, podsjetimo, ozlijedio koljeno u utakmici HNL-a prije reprezentativne stanke protiv Rijeke. Pridružio se 'vatrenima' u Splitu, bilo je optimizma da bi mogao biti spreman, ali izbornik Zlatko Dalić potvrdio je u nedjelju ujutro da se Petković vratio u Zagreb.

U Splitu će ostati Livaja, koji je počeo od prve minute protiv Walesa na Poljudu. Napadač Hajduka dobio je udarac u području kuka zbog čega je izašao iz igre u 54. minuti.

Dalić je već potvrdio da neće zvati novog igrača u reprezentaciju, što znači da će jedine opcije na poziciji napadača biti Andrej Kramarić i Petar Musa. 

POGLEDAJTE VIDEO: LUDNICA NA RIVI PRIJE UTAKMICE

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Kalča 99 27.03.2023.

    Spasi Orsica kao nekad Niksija....

  • Miške 27.03.2023.

    Pitajte Slavena Bilića kako igrati protiv Turske do zadnje sekunde.

  • Oršić je osvojil letvi medalju* 26.03.2023.

    Sam Bog da je letva otpal

Komentiraj...
Vidi sve komentare