To je to što me zanima!

Dvojnik Essiena zabavljao i častio mještane Tučepa!

Tamnoputi mladić koji je neodoljivo podsjećao na nogometaša Chelseja, slikao se s turistima i djelio potpise te s jednim hokejašem pričao o ozljedama
Vidi originalni članak

Michael Essien ljetuje u Tučepima! Tako su bar mislili mještani i turisti dok nisu shvatili da se radi o dvojniku Chelseajevog nogometaša. Mladić tamnije puti u dresu londonske momčadi svojom je pojavom privilačio pažnju prisutnih. Svojim ponašanjem i darežljivošću ostavio je dojam prave zvijezde. Ostavljao je napojnice od 100 eura, a računi u kafićima dosezali su cifre do 1.500 kuna.
- Bio mi je sumnjiv jer je bio preupadljiv, s tom skupom odjećom i Chelseajevim dresom u kojem je stalno hodao uokolo. Čudno da je došao baš u Hrvatsku, među ovoliko ljudi, i da mu nije smetala sva ta pozornost kad je znano da poznati sportaši bježe u osamu. No, tko bi mogao pomisliti da če se krivo predstavljati - izjavio je za Večernji list razočarani konobar Marko kad je jedne večeri saznao da se ne radi o slavnom nogometašu.
Svima je bilo jasno da je u pitanju dvojnik kad su u jednom lounge baru uživo gledali "originalnog" Michaela Essiena u utakmici protiv Manchester Uniteda. Markovu kolegicu Leu je jedan poznati europski hokejaš uspio uvjeriti da se radi o poznatom nogometašu.
- Rekao je kako kod nas ljetuje igrač Chelseja. Svi su se htjeli s njim slikati, a djelio je i autograme. Štoviše, njih su dvojica čak razmjenjivali iskustva o ozljedama - ispričala je Lea tu anegdotu.
Na mladićev trik nasjeli su i djelatnici na plaži Ivan i Marko koji tvrde kako je "Essien" bio strpljiv djeleći autograme i igrajući nogomet s djecom, no smatraju kako sam on sam od svega nije imao nikakve koristi. Nakon što je dvojnik shvatio da mu je slava kratkoga vijeka, uputio se u nepoznato sa svojom djevojkom iz BIH. U turističkoj zajednici tvrde da se u aprtmanima i hotelima Tučepa i okolice nije prijavio nitko sličan njemu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • HBCRO 12.08.2009.

    I to je važna sportska vijest?Dajte ljudi što vam je!

  • buffon_boy 12.08.2009.

    Sad ćeš vidjeti i ovog na probi u Hajduku jer liči na Essiena :))))))))))))))))))))))))))

  • bosnia_80 12.08.2009.

    ovo je moj komšija huso, baš neki dan je sa djevojkom otišao na more:) rekao je da neće doma sve dok dobro ne \"pocrne\" ... ccccc....bojim se da je malo pretjerao, hehe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare