To je to što me zanima!

Dvoranom odzvanjao Gršin hit, a tribine su se gotovo tresle: Pogledajte Plazibatov ulazak

- Nebo je granica, pogled u nedogled, svaki je pokret trofej - orili su s razglasa stihovi repera Grše dok je Antonio Plazibat izlazio u ring, maksimalno fokusiran, motiviran i spreman za svog protivnika Tariqa Osara
Vidi originalni članak

Kada je spiker pročitao njegovo ime, dvorana je eruptirala. Nekoliko tisuća hrvatskih navijača ustalo se i pozdravilo ga gromoglasnim hukom s tribina. Baš kao u srijedu na De Kuipi, Hrvati su opet nadglasali sve.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nebo je granica, pogled u nedogled, svaki je pokret trofej - orili su s razglasa stihovi pjesme Prvak repera Grše dok je Antonio Plazibat izlazio u ring, maksimalno fokusiran, motiviran i spreman za svog protivnika Tariqa Osara u borbi za privremeni pojas teške kategorije u Gloryju. 

- Nikada dosta je, nikada sit, nikada dosta je, nikada sit - odzvanjalo je dvoranom, dok je dvorana kcata kockicama gorjela. Bio je to spektakl za pamćenje.

Trenutak koji je sanjao otkako se prije desetak godina prvi put susreo s kickboksom. Stati pod svjetla reflektora najveće pozornice i konačno oko struka staviti pojas prvaka teške kategorije. Nažalost, nije uspio. Tariq Osaro ga je nokautirao u petoj rundi i osvojio privremeni pojas. 

POGLEDAJTE PLAZIBATOV ULAZAK U RING: 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ČA!! 18.06.2023.

    Ulazak u ring je bio spektakularan ja mislio da će razbit nigera kako je ušao a ono pobrao batine samo tako.

  • Rvat12 17.06.2023.

    Postoje pravila do kuda se može stići …kao sto nije Ivanišević nikad bio reket broj .1 tako ni ovaj danas ni Hrvatska reprezentacija iso može biti 2 nikad 1

  • purgeraj23 17.06.2023.

    A ima negdje kako izlazi iz ringa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare