To je to što me zanima!

Dvoransko PH: Dinamo, Inter i Zagreb prošli dalje

Nakon Dinama plasman u finalnu skupinu T-Com Dvoranskog prvenstva ostvarili su i nogometaši zaprešićkog Intera te branitelj naslova Zagreb
Vidi originalni članak

Zagrebački Dinamo prvi je u svojoj skupini osigurao daljnji plasman u ovogodišnjem T-Com Dvoranskom prvenstvu. U prvoj utakmici drugog dana natjecanja Modri su svladali Inter 3-2. Nakon po dva gola Mandžukića za Dinamo i Kukeca za Inter pobjednički gol zabio je Sammir dvije i pol minute prije kraja utakmice.
Stopostotan učinak nogometaši Dinama pokvarili su odigravši s Cibalijom 2-2. Iako su zaostajali dva gola Vinkovčani su tijekom posljednje četiri minute uspjeli izjednačiti golovima Kujundžije i Čuljaka. U svom trećem nastupu momčad Branka Ivankovića protiv Međimurja je ubilježila četvrtu pobjedu (3-1) u samo dva dana.
Najefikasniju utakmicu dosadašnjeg dijela prvenstva odigrali su Varteks i Međimurje. Gledatelji su u tom ogledu vidjeli čak devet golova, a na kraju je Varteks slavio 6-3.
Nakon Dinama plasman u finalnu skupinu ostvarili su i nogometaši zaprešićkog Intera te branitelj naslova Zagreb. 'Pjesnici' su u 5. kolu pobijedili Cibaliju 2-1, dok je Inter u dvoboju s Varteksom poravnao rekord prvenstva po broju postignutih golova i slavio sa 6-3.

ŠTIMAC UPOZORIO SUCE
Najlošiji dio prvog dana bilo je suđenje, pa je Igor Štimac upozorio suce na drukčije kriterije. I to se danas odmah vidjelo, nije bilo toliko grubosti.
- Dao sam im naputke da više štite igrače, jer želimo čistu igru. Sad ću od njih tražiti da strože kažnjavaju uklizavanja. Ne smije ih biti. - kazao je Štimac. (dl)

3. kolo:
Zagreb - Varteks 4-0
Inter - Dinamo 2-3
Cibalia - Međimurje 2-3

4. kolo:
Zagreb - Inter 0-0
Varteks - Međimurje 6-3
Dinamo - Cibalia 2-2

5. kolo:
Inter - Varteks 6-3
Cibalia - Zagreb 1-2
Međimurje - Dinamo 1-3

Ljestvica:
1. DINAMO 13, 2. ZAGREB 10, 3. INTER 6, 4. Cibalia 5, 5. Međimurje 4, 6. Varteks 3

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare