To je to što me zanima!

Dvoransko SP u atletici: Isinbajeva umalo bez finala

Na zaletište je izašla tek kad su sve druge atletičarke završile natjecanje, na visini od 4.55 metara. U prva je dva pokušaja bila neuspješna
Vidi originalni članak

Jelena Isinbajeva je lani zbog kockanja ostala bez plasmana na Svjetskom atletskom prvenstvu u Berlinu, ali očito nije naučila lekciju. Svjetska rekorderka u skoku s motkom u petak je umalo ostala čak i bez finala Svjetskog dvoranskog prvenstva u Dohi. Na zaletište je ponovno izašla tek kad su sve druge atletičarke završile natjecanje, na visini od 4.55 metara. U prva je dva pokušaja bila neuspješna, na pomolu je bila velika senzacija, ali nakon što ju je trener Vitalij Petrov uspio smiriti, u trećem je zaletu preskočila letvicu i plasirala se u nedjeljni finale.
- Nakon svega se radujem finalu. Cilj mi je pobjeda i svjetski rekord - rekla je Ruskinja.
Podsjetimo, prošle je godine na SP-u na otvorenom također bila izrazita favoritkinja, ali odlučila se na veliki rizik u finalu. Propuštala je sve visine do 4.75 metara, a kad se napokon uključila u natjecanje, nije bila sposobna preskočiti letvicu i ostala je bez plasmana, a zlato je završilo oko vrata Poljakinje Anne Rogowske.
Dodajmo da je u petak u Dohi bez plasmana u finale skoka u dalj ostao olimpijski pobjednik Irving Saladino. Panamac je u kvalifikacijama skočio tek 7.80 metara , zauzevši 12. mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Philly76 12.03.2010.

    pa kad se bahati.. ako moze blanka da ne propusti sve visine radi sigurnosti pa valjda mozes i ti.. alii ne ja sam najboljaaa.. bas bi volio da je rusila i 3. put

Komentiraj...
Vidi sve komentare