To je to što me zanima!

Dvoršek najavio FF: Vardar je favorit, ali mi idemo po naslov

Od petka do nedjelje u Novom Sadu se igra Final Four turnir rukometne SEHA lige. Zagreb će u petak (18 sati) igrati u polufinalu s prvim favoritom za naslov, Vardarom
Vidi originalni članak

Razdoblje bez utakmica iskoristili smo za osvježenje kako bi bili spremni za ovaj kraj sezone kada se osvajaju trofeji. Odradili smo sjajne pripreme u Poreču i dečki su spremni za turnir, rekao je trener rukometaša Zagreba.

Boris Dvoršek najavio je Final Four SEHA lige koji se od petka do nedjelje igra u Novom Sadu.

- U ovoj pauzi odigrali smo utakmice s Mariborom i mislim da smo odradili sve što smo planirali. Svi su zdravi i sa svim igračima putujemo na turnir. Igrat će i Stipe Mandalinić koji trenira tek tri, četiri dana. Neće biti u nekoj bajnoj formi, no može pomoći ekipi.

Zagreb u polufinalu igra protiv Vardara u petak u 18 sati. Drugi par je Tatran - Meškov, a finale je na rasporedu u nedjelju u 18.30 sati.

Ovo će biti najjači FF do sada, a o snazi lige ove sezone dovoljno govori činjenica da jedan Metalurg nije ušao među četiri najbolja.

- Ne mogu reći da smo ispunili svoj cilj plasmanom na Final Four. Idemo se pokazati u najboljem svjetlu i osvojiti to. Vardar je favorit broj 1. Sjajno su posloženi, igraju moćno, izbacili su prvaka Europe u Ligi prvaka i to dovoljno govori. No sjetite se kako je bilo lani. Mi smo na FF došli kao četvrti i nitko nije računao na nas, a osvojili smo naslov.

Vardar je u svakom slučaju favorit. Ne samo protiv Zagreba, nego i cijelog turnira. Vardar je ove sezone postala ozbiljna europska momčad. Zagreb čeka težak posao, svjestan je toga i Dvoršek.

- Na treninzima stvarno dobro djelujemo, lagano i rastrčano. Da bi ušli u finale moramo odigrati najbolju utakmicu sezone. 

Golman Ivan Stevanović jedan je od rijetkih koje Dvoršek nije imao na raspolaganju posljednjih dana. Ivan je bio s reprezentacijom u Švicarskoj, a ohrabruje njegova fantastična forma.

- Bit će teško, moramo obrambeno odigrati najbolju utakmicu godine, spustit ih na 25, 26 golova. Nadamo se da bi u Vojvodini mogli imati i više navijača od njih jer tamo ima puno Hrvata. Imaju najkvalitetniju momčad, no na završnom turniru je sve moguće - zaključio je Stevanović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lyoto 09.04.2014.

    metalurg nije usao jer ga ovo natjecanje i ne zanima previse vec su sve snage usmjerili u ligu prvaka i eto ih u cetvrfinalu

  • strmi007 09.04.2014.

    bezveze

  • UsTaSa_3 09.04.2014.

    tko prati klupski rukomet???smece!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare