To je to što me zanima!

Dvostruki derbi: Kadeti i juniori Dinama dobili vršnjake 'bijelih'

Na pomoćnom igralištu u Maksimiru juniori Dinama, bez pomoći Alena Halilovića, svladali su Hajduk 2-0. Mlađa generacija, kadeti 'modrih' bili su i uvjerljiviji s 3-0
Vidi originalni članak

Nakon podbačaja u Ligi prvaka, Dinamu je razloga za slavlje dala njegova mladost i to dvostruko. U dvostrukom derbiju i kadeti i juniori 'modrih' svladali su svoje vršnjake iz Hajduka na pomoćnom igralištu u Maksimiru.

Juniori Dinama svladali su Splićane 2-0, a kadeti su bili još uvjerljiviji s pobjedom od 3-0. Uz igralište se okupilo oko nekoliko stotina, koji su očekivali nastup nove 'modre' nade Alena Halilovića. No novopečeni prvotimac Dinama i sudionik u Ligi prvaka nije nastupio za juniore zbog navodnih problema s mišićem.

I bez njegove pomoći juniori su slavili golovima Munishija i Alvira. Hajduk je imao svojih prilika, a pri 0-0 Hajduku je sudac utakmice Bruno Marić poništio gol.

Kadeti Dinama i Hajduka igrali su u prijepodnevnom terminu, a za uvjerljivu pobjedu golovima su se pobrinuli Hodak, Fiolić i Murić. Za 'bijele' su nastupili brat Blanke Vlašić, Nikola te sin Milana Rapaića Boris.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • cudak 08.11.2012.

    zašto se samo priča o dinamu i hajduku...osijekovi i kadeti i juniori su im potpuno ravnopravni, od hajdukovih vjerojatno i bolji

  • BBG07 08.11.2012.

    Dragi moji Torcidasi. Dinamo je danas pokazao da je ne za jednu nego bar za deset razina veci i bolji od Hajduka. I da zalede? Da,zalede je bilo ali prepirat se s vama koji utakmicu niste ni vidjeli nema smisla,zato se izvlacite i dalje na to (ne)postojano zalede i uzivajte tjesuci se. Saljem vam pet slatkih pozdrava,doli u vas Split ;)

  • Mozak 08.11.2012.

    U Hajdukovim juniorima i kadetima, ove godine igraju pioniri, a juniori i kadeti od prošle godine, igraju u Hajdukovim seniorima.... Bumo vidli dogodine, kako bute prošli..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare