To je to što me zanima!

Džabe videotehnologija kad tri suca ne vide čisti penal za Čile

U jednoj od najvažnijih utakmica dosadašnjeg dijela Kupa konfederacija videotehnologija je zakazala. Suci su teško oštetili Čileance, ali ovaj put bez posljedica jer je Claudio Bravo imao svoj dan
Vidi originalni članak

Dvojica sudaca gledaju monitor i obavještavaju glavnog ako vide da je nešto sporno. Gdje su bili u 113. minuti, nemamo pojma. Ali oštetili su Čile za čisti penal. Na Fifinu sreću, Čileanci su prošli Portugalce na penale i ušli u finale.

Videotehnologija na Kupu konfederacija prolazi testno razdoblje, a plan je uvesti je za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. No o tome će odlučiti IFAB, organizacija koja kontrolira pravila nogometne igre i odlučuje o promjenama.

U 21 utakmica u skupinama na Kupu konfederacija suci su šest puta mijenjali odluku nakon pregledavanja snimke. No imali smo slučaj da je kolumbijski sudac nakon pregledavanja snimke dao crveni karton pogrešnom igraču pa je nakon konzultacija s pomoćnicima ipak pokazao karton pravom krivcu.

U polufinalu Čilea i Portugala pomalo je nevjerojatno da ni glavni sudac, Iranac Alireza Faghani, a ni dvojica za monitorom, nisu vidjeli faul na Franciscu Silvi koji je ušao u 16 metara gdje ga je nagazio Jose Fonte. U jednoj od najvažnijih utakmica dosadašnjeg dijela turnira videotehnologija je zakazala. Ovaj put, bez posljedica...

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zeljko38 30.06.2017.

    Džabe prava hrvatska riječ

  • Karlo Butić Butigol 29.06.2017.

    Poceo sam igrat jednu igru,pogledam naslov i udjem u clanak i ne probam ne vidjeti autora clanka i onda u komentaru napisem sto mislim tko je autor clanka,a od vas ocekujem da mi odgovorite jesam li pogodio autora.Ja mislim da ne to Marko Snidaric.Jesam li u pravu??

  • Vexido 29.06.2017.

    trebao je naslov biti : Džabe videotehnologija kad je sudac iz Irana ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare