To je to što me zanima!

Olić zabio, Eduardu samo pet minuta dovoljno za krasan gol

Eduardo da Silva zabio je krasan gol u prvenstvenoj pobjedi Šahtara nad Goverlom iz Užgoroda 2-0. U igru je ušao u 69. minuti, a samo pet minuta kasnije je zabio
Vidi originalni članak

Gol koji je Edin Džeko postigao minutu prije kraja prijateljske utakmice između Manchester Cityja i Stuttgarta (2-4) mogao bi mu biti i posljednji u dresu "građana".

Kako tvrdi ESPN , Roma i nebeskoplavi dogovorili su se oko odštete za bosanskohercegovačkog reprezentativca koji bi trebao preseliti u talijanski glavni grad.

Rimljani su u pregovorima sa Cityjem oko usluga 29-godišnjaka, koji je prošle sezone u 12 premijerligaških nastupa zabio skromna četiri gola, već nekoliko tjedana, a konačna cijena trebala bi se kretati oko 20 milijuna eura .

Od hrvatskih reprezentativaca, u subotu su u pripremnim utakmicama nastupili Ivica Olić , koji je zabio u pobjedi HSV-a protiv Hellas Verone 2-1, Andrej Kramarić , koji je dobio drugo poluvrijeme u kojem je njegov Leicester City preokrenuo zaostatak protiv Birminghama 0-2 u 3-2.

Marseille pobijedio Juventus

Marseille je u prijateljskoj utakmici pobijedio Juventus sa 2:0. Strijelci za francusku momčad bili su Alessandrini u 35. minuti i Barrada u 84. Torinska momčad od 45. minute igrala je s igračem manje jer je isključen Lichtsteiner.

Mario Mandžukić utakmicu je započeo u početnoj postavi Juventusa, ali za razliku od prošle utakmice kada je zabio, ovoga puta nije se uspio upisati u strijelce. Igru je napustio u 69. minuti kada je svoje mjesto prepustio Comanu.

Sjajan gol Eduarda

Eduardo da Silva zabio je krasan gol u prvenstvenoj pobjedi Šahtara nad Goverlom iz Užgoroda 2-0. "Rudari" su nakon tri kola na vrhu ljestvice kao jedina stopostotna momčad. Eduardo je u igru ušao u 69. minuti, a gol za konačnih 2-0 je zabio već pet minuta kasnije.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Legende 02.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dijete_Černobila 02.08.2015.

    da mu onaj mesaar Taylor nije polomio nogu, Eduardo bi bio jedan od najboljih napadača na svijetu!

  • chaz michael michaels 02.08.2015.

    kakav igrač.. straaašno

Komentiraj...
Vidi sve komentare