To je to što me zanima!

Džeko: U potpunosti sam koncentriran na Wolfsburg

Najbolji strijelac u povijesti kluba, Edin Džeko, izjavio je kako je koncentriran na Wolfsburg te da ga zanimaju samo njegov klub i pobjede u Bundesligi
Vidi originalni članak

Iako je tijekom ljetnih mjeseci izražavao nezadovoljstvo i prijetio slabim igrama ukoliko ga Wolfsburg ne pusti u neki drugi klub, Edin Džeko danas je u potpunosti usredotočen na zbivanja u svojoj momčadi. Bosansko-hercegovački nogometni reprezentativac svoj posao odrađuje očekivano dobro. Četiri bundesligaške utakmice i četiri gola dovoljno će reći koliko je raspoložen za igru i s njega skinuti teret kritike nakon što su "vukovi" u prvenstvo krenuli s pobjedom i tri poraza. Džeko, najbolji strijelac u povijesti kluba i kapetan momčadi, kaže:
- U potpunosti sam koncentriran na Wolfsburg.
- Njemačko nogometno prvenstvo najjača je liga na svijetu, a svake godine pojačavaju je dolasci nogometnih zvijezda.
Jedna od takvih je i Brazilac Diego koji se nakon neuspjele avanture u Juventusu skrasio u Wolfsburgu. Pritom i preuzeo ulogu Misimovića zaduženog za "hranjenje" Džeke loptama.
- S Misimovićem sam se telepatski razumio. Obojica smo znali na kojem se dijelu travnjaka nalazi onaj drugi, pa mi je zato žao što je otišao (u Galatasaray, op.a.). Ali, Diego je nevjerojatno dobar, zvijezda - zaključio je Džeko.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • silvianavarro 20.09.2010.

    Njemačko nogometno prvenstvo najjača je liga na svijetu?? hahahahaha..da..pričo si drukčije prije nekoliko tjedana

  • ivica20002000 20.09.2010.

    nemojte se ljutit ali kad vec prevadjate taj intervju prevedite ga do kraja glavna bit tog intervjua s Dzekom je bila \"Edin Dzeko: 40 Millionen sind zu viel\" da i on sam misli da je 40 milijuna previse za njega

  • taurus1986_1 20.09.2010.

    Yeah right :)!

Komentiraj...
Vidi sve komentare