To je to što me zanima!

Džeku pod bor: Svaki dan javi se po jedan novi kupac

Edin Džeko je idealan božićni poklon navijačima Milana, piše Corriere dello Sport o igraču kojeg žele i Juventus te Englezi - Chelsea i Arsenal
Vidi originalni članak

Ako bi Djed Mraz mogao donijeti samo jedan poklon Arsenalu, šta bi to bilo? Za mene bi idealan poklon Arsenalu bio Edin Džeko. On je visok, jak i tehnički superioran napadač. Pravi ga je užitak gledati. Džeko je profil igrača koji je potreban Arsenalu da osvoji naslov prvaka Engleske, napisao je kolumnist lista "Hampstead&Highgate Express" Perry Grovs.
Nikakva novost nije interes Arsenala za Džeko, Arsene Wenger je, uostalom, i sam priznao:
- Džeko je paklen napadač, savršen igrač koji bi se sjajno uklopio u moju mladu momčad.
Ali nije Arsenal jedini koji je zainteresiran, upravo naprotiv. Teško je vjerovati da u Europi postoji igrač kojega istovremeno želi toliko velikih klubova. Najvećih zapravo, jer u kontekstu Džekina dovođenja spominju se institucije europskog nogometa. Mediji u BiH šale se kako "Džeku u ponedjeljak želi Chelsea, u utorak Arsenal, u srijedu Juvetus, a u četvrtak opet Milan". A baš je ovaj potonji Džekin dječački san.
"Džeko je idealan božićni poklon navijačima Milana", citat je iz talijanskog Corriere dello Sporta. U Milanu su Dežku 'lovili' i ljetos, no sada će im posao biti daleko lakši. Wolfsburg je ispao iz Lige prvaka i lakše će Nijemci pristati na neku od bogatih ponuda. Juventus je nudio Amaurija i 20 milijuna eura, ali direktor Milana Adriano Galliani ima aduta više. Jedini je bio u kontaktu s Džekinim menadžerom 'oči u oči', njih su dvojica prošloga tjedna našli u Sarajevu. Što su se dogovorili, zasad nije poznato.
- To je tema za neku drugu priliku. Sada odmaram i želim uživati u novogodišnjim praznicima. Nakon Nove godine čeka me naporan posao. Želim zadržati golgetersku formu i ponovo tresti mreže - kaže Džeko za Dnevni Avaz.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mlatimudan 26.12.2009.

    Otkad on kiti bor pa da može nešto dobiti pod njega!!!!

  • mrki100 26.12.2009.

    Sad ću ja vama nešto reć ne kažem ja da je DŽEKO loš igrač,ali brate mili on zna promašit nemoguće falio vam je bio prazan gol u utakmici kad je Wolfsburg izgubio kod kuće ja mislim da je klub protiv kojeg su igrali bila Nurnberg nisam 100% ali znam da su tu utakmici izgubili 1-2...pa to bi zabio svako ko šta je on falia čisti zicer,a to je bilo za 2-1 za vodstvo i na kraju su dobili gol odmah nakon te akcije eeee Đžeko ne volim ja ovog prištavog.........ajde sad me natrapajte sa lošim...:D

  • Progress 26.12.2009.

    Neka prica ko sta hoce,ali igrac za kojeg Ferguson i Wenger kazu da bi ga voljeli vidjeti u svojoj ekipi i kojeg obojica hvale vec mjesecima,sigurno vrijedi puno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare