To je to što me zanima!

Killer u sjajnoj formi: Klasnić zabio za pobjedu Boltona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski napadač Ivan Klasnić još jednom je dokazao da je u izvrsnoj formi. Nakon dva gola u FA Cupu 'Killer' je zabio pobjedonosni gol za slavlje Boltona protiv Ville
Vidi originalni članak

Ivan Klasnić svojim je pogotkom u 86. minuti donio Boltonu domaću pobjedu protiv Aston Ville 3-2 u ogledu 29. kola engleskog nogometnog prvenstva...

Hrvatski 31-godišnji napadač ušao je u igru u 67. minuti umjesto Johana Elmandera, a u završnici utakmice je udarcem lijevom nogom unutar kaznenog prostora osigurao sva tri boda za svoju momčad. Klasnić je postigao svoj treći prvenstveni pogodak ove sezone. Prva dva zabio je u prvom dijelu sezone. No, zato je nedavno dva puta bio strijelac u FA Cupu u dvjema gostujućim pobjedama Boltona, koji je njegovim pogocima s 1-0 pobjeđivao Wigan i Fulham.

Bolton je osvojio sedam od mogućih devet bodova u zadnje tri utakmice u Premiershipu. na ljestvici je preskočio Liverpool, ali s utakmicom više.  No, Aston Villa ima za čime žaliti. Gosti su pri vodstvu 2-1 u 70. minuti propustili realizirati penal. Točnije, Boltonov vratar Jussi Jääskeläinen obranio je udarac Ashleyja Younga.

Golovima Benta i Albrightona je Aston Villa dva puta vodila. Gary Cahhil je dva puta poravnavao za domaću a protiv svoje bivše momčadi. Onda je na scenu stupio Ivan Klasnić pogotkom za potpuni preokret i pobjedu domaćina.

Nikola Kalinić ostao je cijelu utakmicu na klupi u gostujućem porazu svog Blackburna kod Fulhama s 3-2. Dva pogotka za domaćine postigao je Irac Damien Duff, ali su gosti golovima Hanleyja i Hoiletta dva puta nadoknađivali zaostatak. Pobjedu domaćinu osigurao je Bobby Zamora golom u 89. minuti.

Razočaranje kola svojim je navijačima priredio Arsenal, odigravši na Emiratesu protiv Sunderlanda samo 0-0. Najzaslužniji za bod gostiju bio je njihov vratar Simon Mignolet, koji je svojim intervencijama često spašavao goste. Arsenal je propustio čitav niz prilika na ovoj utakmici, a najbliži je pogotku bio kada je Marouane Chamakh, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, udarcem glavom pogodio okvir gola.

Arsenal za vodećim Manchester Unitedom zaostaje tri boda. Obje momčadi odigrale su 28 utakmica. ''Crveni vragovi'' u nedjelju gostuju kdo Liverpoola.

Važne pobjede u borbi za ostanak ostvarili su West Ham i West Bromwich. West Ham je do druge uzastopne pobjede, nakon one protiv Liverpoola 3-1, stigao svladavši na svom Upton Parku momčad Stokea s 3-0. prvi gol za ''čekičare'' zabio je Senegalac Demba Ba, kojem je to već četvrti gol za West Ham u koji je stigao u siječanjskom prijelaznom roku iz Hoffenheima.

West Bromwich je, pak, golovima Youssoufa Mulumbua, Jamesa Morrisona i Paula Scharnera u drugom poluvremenu u gostima svladao Birmingham 3-1, čime je upisao prvu pobjedu nakon 15. siječnja i skočio na 16. mjesto na ljestvici. Birmingham, koji je prošlog vikenda u finalu Carling Cupa pobijedio Arsenal, pao je na 18. poziciju, koja na kraju sezone vodi u drugu ligu. Iz te zone je pobjegao i West Ham, koji ima bod više od Birminghama, a bod manje od West Bromvicha.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • niko1911 06.03.2011.

    stvarno je majstor, samo nek tako nastavi ako ga taj coyle bude stavlja u igru.

  • Maximus CRO 06.03.2011.

    a gdje je ona curica

  • fantastic 06.03.2011.

    ***admin*** Molimo pišite malim slovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare