Obavijesti

Sport

Komentari 13

Killer u sjajnoj formi: Klasnić zabio za pobjedu Boltona

Killer u sjajnoj formi: Klasnić zabio za pobjedu Boltona
2

Hrvatski napadač Ivan Klasnić još jednom je dokazao da je u izvrsnoj formi. Nakon dva gola u FA Cupu 'Killer' je zabio pobjedonosni gol za slavlje Boltona protiv Ville

VIDEO

Ivan Klasnić svojim je pogotkom u 86. minuti donio Boltonu domaću pobjedu protiv Aston Ville 3-2 u ogledu 29. kola engleskog nogometnog prvenstva...

Hrvatski 31-godišnji napadač ušao je u igru u 67. minuti umjesto Johana Elmandera, a u završnici utakmice je udarcem lijevom nogom unutar kaznenog prostora osigurao sva tri boda za svoju momčad. Klasnić je postigao svoj treći prvenstveni pogodak ove sezone. Prva dva zabio je u prvom dijelu sezone. No, zato je nedavno dva puta bio strijelac u FA Cupu u dvjema gostujućim pobjedama Boltona, koji je njegovim pogocima s 1-0 pobjeđivao Wigan i Fulham.

Bolton je osvojio sedam od mogućih devet bodova u zadnje tri utakmice u Premiershipu. na ljestvici je preskočio Liverpool, ali s utakmicom više.  No, Aston Villa ima za čime žaliti. Gosti su pri vodstvu 2-1 u 70. minuti propustili realizirati penal. Točnije, Boltonov vratar Jussi Jääskeläinen obranio je udarac Ashleyja Younga.

Golovima Benta i Albrightona je Aston Villa dva puta vodila. Gary Cahhil je dva puta poravnavao za domaću a protiv svoje bivše momčadi. Onda je na scenu stupio Ivan Klasnić pogotkom za potpuni preokret i pobjedu domaćina.

Nikola Kalinić ostao je cijelu utakmicu na klupi u gostujućem porazu svog Blackburna kod Fulhama s 3-2. Dva pogotka za domaćine postigao je Irac Damien Duff, ali su gosti golovima Hanleyja i Hoiletta dva puta nadoknađivali zaostatak. Pobjedu domaćinu osigurao je Bobby Zamora golom u 89. minuti.

Razočaranje kola svojim je navijačima priredio Arsenal, odigravši na Emiratesu protiv Sunderlanda samo 0-0. Najzaslužniji za bod gostiju bio je njihov vratar Simon Mignolet, koji je svojim intervencijama često spašavao goste. Arsenal je propustio čitav niz prilika na ovoj utakmici, a najbliži je pogotku bio kada je Marouane Chamakh, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, udarcem glavom pogodio okvir gola.

Arsenal za vodećim Manchester Unitedom zaostaje tri boda. Obje momčadi odigrale su 28 utakmica. ''Crveni vragovi'' u nedjelju gostuju kdo Liverpoola.

Važne pobjede u borbi za ostanak ostvarili su West Ham i West Bromwich. West Ham je do druge uzastopne pobjede, nakon one protiv Liverpoola 3-1, stigao svladavši na svom Upton Parku momčad Stokea s 3-0. prvi gol za ''čekičare'' zabio je Senegalac Demba Ba, kojem je to već četvrti gol za West Ham u koji je stigao u siječanjskom prijelaznom roku iz Hoffenheima.

West Bromwich je, pak, golovima Youssoufa Mulumbua, Jamesa Morrisona i Paula Scharnera u drugom poluvremenu u gostima svladao Birmingham 3-1, čime je upisao prvu pobjedu nakon 15. siječnja i skočio na 16. mjesto na ljestvici. Birmingham, koji je prošlog vikenda u finalu Carling Cupa pobijedio Arsenal, pao je na 18. poziciju, koja na kraju sezone vodi u drugu ligu. Iz te zone je pobjegao i West Ham, koji ima bod više od Birminghama, a bod manje od West Bromvicha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...