To je to što me zanima!

Džomba: U Zadru ćemo ih lako dobiti, između 5 i 10 razlike...

Legenda hrvatskog rukometa smatra kako smo sjajno ušli u susret u Beogradu, ali da su i suci svojim odlukama pomogli domaćinu da na kraju uzme bod u prvom od dva susreta s Hrvatskom
Vidi originalni članak

Sjajno smo ušli u utakmicu. Sve smo kontrolirali, a onda smo Srbiji dopustili da se vrati u utakmicu. Nismo ih slomili na vrijeme, rekao nam je Mirza Džomba, legenda hrvatskog rukometa.

Džomba smatra kako je u Beogradu bio sporan i sudački kriterij.

- Istina, s razlogom se Lino Červar žalio na suđenje. Ono je bilo baš domaćinsko. Bilo je nekoliko situacija u kojima su suci baš donijeli odluke koje su pomogle Srbima. Mi na kraju možemo biti i zadovoljni s bodom. Doveli smo se u situaciju da se moramo spašavati, pa je ipak dobro ispalo - kaže Džomba i komentira time-out Line Červara na kojemu je pokušao motivirati igrače.

KOMENTAR Blijeda Hrvatska: Jedino Šego zaslužuje pohvale za nastup

- Kako oni mogu imati dva puta veću borbenost od nas?! Kako ćemo se vratiti kući i pogledati ljude u oči?  - započeo je hrvatski izbornik pri rezultatu 20-19 za Srbiju pa nastavio:

- Koga da pogledam u oči? Gine se za svaku loptu, za svaku!

- To je Linin način komunikacije, on tako motivira igrače - kaže Džomba, koji je nahvalio Marina Šegu i Domagoja Duvnjaka.

- Oni su bili daleko najbolji naši igrači u Beogradu. Šego sjajan na gol, a Duvnjak nam je i donio bod svojim golom - kaže Džomba, koji očekuje puno bolju partiju u Zadru nakon ovih 25-25 u Beogradu.

'KAKO GLEDATI U OČI' Lino: Što je ovo? Kako ćemo se vratiti kući nakon ovakve igre?

- Puno smo bolja momčad. To nismo pokazali na gostovanju, ali doma ćemo to sigurno pokazati. Utakmice sa Srbijom su uvijek posebne i u dvorani Krešimira Ćosića bit će dobra atmosfera. Mi ćemo lako dobiti ovu utakmicu. Prognoza? Pobijedit ćemo između pet i deset razlike - završio je Džomba.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Mara17Orsolic5 12.04.2019.

    E Džomba je pravi navijač, onaj koji kaže pravu istinu, da su suci najveći krivci što nismo pobjedili, a ne kao većina kojima su uvijek krivi igrači i kad su zaista krivi i kad nisu!! Sinoć da nisu odigrali dobro, ali i sa takvom igrom su mogli dobiti Srbe, da nije bilo Rusa!! A najžalosnije od svega je to što ti koji krive igrače i pljuju po njima da su s istom takvom igrom uspjeli pobjediti svi bi ih uzdizali, nitko ne bi spomenuo ni "l" od loše igre!! Kritizirati lošu igru se treba, naravno, ali opet i kod kritiziranja ako si pravi navijač moraš znati kad je dosta i kad trebaš pokazati da im daješ podršku, u smislu:"Glavu gore momci! Bit će drugi puta bolje! Uz vas smo i u uspjehu i u neuspjehu! Jedno je kritizirati, a nešto sasvim drugo pljuvati po reprezentaciji i omalovažavati igrače, kao ne mogu pobjediti Srbe! Pa ako vi znate bolje što ne igrate onda vi?! Cijeloj Hrvatskoj je sinoć bilo teško kad su Srbi spominjali Vukovar, a slušali smo to preko TV-a, što mislte kako je onda bilo našim Kaubojima koji su to uživo slušali?! Kako su oni mogli igrati dobro dok im u ušima odzvanja ono što vrijeđa, boli i njih i cijelu domovinu?! Umjesto da im budete podrška i kažete:"Momci dobro ste se i izvukli što ste sve proživjeli sinoć!"- vi ih napadate i omalovažavate! Sramite se!! Ja Červara ne volim, ali za ono sinoć ni on kao ni igrači nije kriv!!! Krivi su Rusi i Srbi!!

  • Inati_se_slavonijo 12.04.2019.

    Tako je Džomba brate, slažem se od a do ž sa svime što si rekao. Opančari mogu biti sretni ako izgube manje od 10 razlike. Iako bih volio da ih dobijemo jedan razlike i to u zadnjoj sekundi. Čisto da se ponadaju i pomisle kako su nam blizu. :D

  • skipi 12.04.2019.

    To nije opravdanje kako su igrali u Beogradu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare