To je to što me zanima!

Džumhur psovao suca i prijetio ubojstvom?! Diskvalificirali ga

U polufinalu pred kraj prvog seta, tenisač iz BiH Damir Džumhur u potpunosti je izgubio živce te je zbog prijetnji sucu izbačen s turnira Acapulco Open u Meksiku
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur (28) diskvalificiran je s kvalifikacijskog turnira Acapulco Open u Meksiku nakon što se tijekom meča žestoko sukobio s glavnim sucem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mural Đokoviću kod Sarajeva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tenisač je pred kraj prvog seta protiv Botica van De Zandschulpa (25), koji je u tom trenutku vodio 6-5, potpuno izgubio kontrolu nad svojim ponašanjem nakon što je sudac bod dodijelio Nizozemcu, a izgledalo je kao da je loptica završila u autu. 

Džumhur je pobjesnio zbog sučeve odluke te ga je počeo žestoko vrijeđati, a prije toga je protivnika gađao lopticom nakon čega je napustio teren.

Mnogi su ostali iznenađeni Džumhurovim postupcima s obzirom na to da su igrali tek prvi set i revoltirani tenisač imao dovoljno vremena preokrenuti rezultat u svoju korist. 

Džumhur se trenutačno nalazi na 125. mjestu svijeta, a 2018. godine uspio je zauzeti 23. mjesto svijeta.

Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • winter. 18.03.2021.

    Ovaj isti @DirektorSvemira

  • 15.03.2021.

    Nije nikoga gađao lopticom, već je prvi retern bio aut pa je nabio lopticu u mrežu, a drugi je bio dobar i njega je raspalio za retern winner... Nakon toga je psovo i dobio point penalty pa je bacio reket i ko ucviljeno derište predo i ošo mami u kolino cvilikat

  • lajh1985 15.03.2021.

    dobro je da su dali clanak o njemu da sad ljudi znaju tko je ovaj slavni sportas koji se mota oko onih zena :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare