To je to što me zanima!

E, to je debi: Perišić krenuo od prve minute i odmah zabio gol

Na pripremama u Turskoj Wolfsburg je pobijedio Standard, petoplasiranu momčad belgijske lige, 3-1, a hrvatski reprezentativac Perišić zabio je u 66. minuti za 3-0
Vidi originalni članak

Ivan Perišić već je u prvom nastupu za Wolfsburg pokazao da će biti veliko pojačanje. Novi trener Dieter Hecking dao mu je povjerenje od 1. minute, a hrvatski reprezentativac 'vratio' mu je golom. 

Na pripremama u Turskoj pobijedili su Standard, petoplasiranu momčad belgijske lige, 3-1, a Perišić je zabio u 66. minuti za 3-0. Bio je precizan s par metara, a osim gola, imao je još dva dobra pokušaja pred 300-tinjak gledatelja.

Perišić je igrao do 73. minute, a Ivica Olić, koji je pogodio prečku, cijelu utakmicu.

Bundesliga se nastavlja za 10 dana, a Ivan može biti zadovoljan, 'cementira' si mjesto u početnom sastavu. To je ujedno i veliki plus za Štimca i reprezentaciju, jedan je od ključnih igrača Hrvatske i vrlo je bitno da konstantno igra.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dinamo zg u lp 11.01.2013.

    Bravo Perišić

  • pepelefuj 11.01.2013.

    vukovi su zakon

  • drvodrvosano 11.01.2013.

    ovaj novinar sto je napisao naslov veze nema sa bundesligom, ovo je za novinara: wolfsburg nije kao klubovi u hr. jer u njemackim klubovima nitko nema 'zacementirano' mjesto a kamoli perisic iako je on jako dobar igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare