To je to što me zanima!

E, to je junak: Zabio gol pa je obranio penal za prolaz u Kupu

U Županijskom nogometnom Kupu u Koprivnici napadač i kapetan domaće Tehnike Luka Ernečić najprije je zabio gol, a onda silom prilika stao na gol umjesto isključenog kolege pa obranio penal za prolaz
Vidi originalni članak

NK Tehnika-Koprivnica plasirala se u četvrtfinale Kupa Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije. Kod kuće je nakon izvođenja penala izbacila NK Podravac Virje, 8-7 (nakon 90 minuta bilo je 1-1).

Na 'Apašu' se odigrala jedna u nizu, ni po čemu posebna utakmica nižeg ranga natjecanja? O, ne. Bila je itekako zanimljiva.

Prvo i prvo: upravo su te utakmice nižih ili tzv. 'nedjeljnih liga' temelj i bavljenja nogometom i odlaska na stadione. Županijske lige su šansa da i gradići i sela imaju svoj nogomet, tekme koje gledaju uživo na lokalnom terenu prije nego se zalete do prvoligaških stadiona da bi se navečer, kao cijeli svijet, zavalili u svoje fotelje pa na TV-u gledali najbolje na svijetu.

A u Koprivnici se dogodio još jedan nimalo uobičajeni "detalj".

Kapetan domaćih, Luka Ernečić, u 33. minuti je zabio vodeći gol za Tehniku. Virje je izjednačilo u 62' (Šignjar), a kako je 90 minuta završilo bez pobjednika... Priča je otišla u penale.

Na polovici raspucavanja vratar Tehnike Kirin obranio je penal i krivo mislio da je time presudio pobjednika i da je priča završena pa je u slavlju skinuo dres. Sudac Matočec pokazao mu je drugi žuti karton, a među vratnice NK Tehnike stao je Ernečić.

Kapetan je obranio 11. penal Virja pa tako i golom i obranom penala odveo svoj klub u četvrtfinale Županijskog Kupa na oduševljenje suigrača, trenera Čikovića i navijača na tribinama 'Apaša'!

Junak je, kako je i red, nakon tekme dao intervju za klupsku Facebook stranicu:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • desno96 09.10.2019.

    Ovo nije “nedjeljna liga” nego 3. hnl...

  • ☺💪strašni 09.10.2019.

    Nije NK Virje nego NK Podravac Virje

  • 09.10.2019.

    "Na polovici raspucavanja vratar Tehnike Kirin obranio je penal i krivo mislio da je time presudio pobjednika i da je priča završena pa je u slavlju skinuo dres. Sudac Matočec pokazao mu je drugi žuti karton" HAHAHAHAHAH

Komentiraj...
Vidi sve komentare