To je to što me zanima!

Treći poraz Medveščaka, ovaj put koban je bio austrijski Linz

Medvjedima je ovo treći poraz u nizu. Zanimljivo je da su 'medvjedi' dobili sve tri dosadašnje utakmice protiv Linza ove sezone. Izgubili su rezultatom 2-1...
Vidi originalni članak

Hokejaši Liwest Linza pobijedili su kao domaćini zagrebački Medveščak s 2-1 (0-0, 0-1, 2-0) u dvoboju 31. kola regionalne EBEL lige…

Zagrebačka momčad povela je u 33. minuti utakmice pogotkom Ryana Kinasewicha. No, 11 minuta prije kraja dvoboja izjednačio je Bradley Purdie, a pobjedu domaćinu osigurao je Patrick Leahy u 54. minuti u situaciji s igračem više.

Bio je to treći uzastopni poraz Medveščaka. Zanimljivo je da su ''medvjedi'' dobili sve tri dosadašnje utakmice protiv Linza ove sezone. U prvoj su kao domaćini slavili čak sa 9-0, a preostale dvije dobili su u dodanom vremenu.

Medveščak na ljestvici drži 8. mjesto s 28 bodova, koliko ima i mađarska Alba Volan na devetom mjestu. Ispred njih su Olimpija i Liwest Linz sa tri boda više. U 32. kolu Medveščak će u četvrtak gostovati kod Jesenica.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nogometas05 29.12.2010.

    Koja vam je vise p***...Gojanovicu retardu skupa s ostalom ekipom u upravi hocete i vi napravit Cibonu 2 nakon sto ste se namazali lovom??!!!

  • badrix 29.12.2010.

    mislio sam napisati splasnula.. mea culpa..

  • badrix 29.12.2010.

    e sad pocinju pizdarije i kod medvjeda.. vec su najavili kaznjavanje igraca, opustili su se.. ne trazi se karta vise.. euforija spasnula.. dobro dosli u realnost.. spadate u donji dom lige koja je medu najslabijima u europi.. tuzno ali istinito..

Komentiraj...
Vidi sve komentare