To je to što me zanima!

Ebert kažnjen jer se upitao zašto Šimunić grije klupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pet tisuća eura kazne platit će suigrač Josipa Šimunića, Patrick Ebert, jer je javno rekao da ga jako čudi što 'Joe' nije počeo ogled s Arminijom
Vidi originalni članak

U 32. minuti utakmice drugoga bundesligaškog kola, koja je na kraju završila remijem (1-1), Ebert je asistirao za vodeći pogodak Marku Panteliću, nakon čega su obojica otrčala prema klupi za pričuvne igrače, u zagrljaj hrvatskom reprezentativcu.
- Sve nas je u momčadi začudilo da je Joe umjesto na travnjaku završio na klupi! - izjavio je Ebert nakon utakmice izravno time prozvavši trenera Luciena Favrea.
Zbog te izjave mladog su nogometaša iz kluba odlučili kazniti s 5000 eura, cifrom koju će potom klub uplatiti u humanitarne svrhe. - Patrick je pogriješio i to sad shvaća. Treneru se već ispričao, uskoro će se i ostatku momčadi. Nogometaši moraju trenera, kao i jedni druge međusobno, tretirati s poštovanjem. Mi smo jedna cjelina, jedno tkivo. Zato ono što je Patrick izjavio ne može proći nekažnjeno – izjavio je sportski menadžer kluba Michael Preetz.
Kaznu će uskoro morati platiti i Šimunić, koji je dan nakon utakmice izjavio da "niti Einstein ne bi bio u stanju objasniti zašto nije zaigrao".
- Kad se emocije slegnu, porazgovarat ćemo sa Šimunićem o njegovoj izjavi. Sve to hladnih glava – izjavio je sportski direktor berlinskog kluba Dieter Höneß dodavši:
- Mnogi se naši profesionalci još moraju naučiti ponašati u javnosti. To je normalan proces koji traje. Trajao je i u drugim, većim klubovima.
Menadžer Preetz dodao je da se igrači moraju privikavati na sporedne uloge.
- Izbor trenera mora se poštovati, pa tako i mogućnost ostanka na klupi. Nećemo prihvaćati takve emotivne reakcije izvan "naša četiri zida".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zelenooki 26.08.2008.

    da najbolji stoper u svijetu slusaj ovoga hahah brutalno

  • k1994m 26.08.2008.

    Treba ovu upravu kaznit...ponasaju se ko mala dijeca...ljudi progovore nesto oni odma 5000 eurica....stravaaa

  • Hrc_dinamo 26.08.2008.

    Mislim da je trener ipak pogriješio, za mene a i za cijelu hrvatsku je joe među najboljim stoperima u svijetu što je dokazao na euru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare