To je to što me zanima!

Ecclestone: Jako je, jako loša dominacija Buttona

Britanski vozač Brawn GP-a Jenson Button slavio je na šest od prvih sedam ovosezonskih utrka F1, te je time učinio borbu za naslov izvjesnom
Vidi originalni članak

Prvi Buttonov pratitelj je momčadski kolega Rubens Barrichello s čak 26 bodova manje, a takva dominacija jednog vozača u Formuli 1 posljednji se put dogodila 2004. godine kada je glavnu ulogu imao Nijemac Michael Schumacher. Stoga se rasplet situacije ne sviđa šefu Formule 1 Bernieu Ecclestoneu, koji naravno sve gleda kroz prizmu gledanosti i promidžbe natjecanja u kojem je vlasnik licence.
- Buttonov rezultat je jako, jako dobar za njega, ali također jako, jako loš za Formulu 1. Očito je da je to super za njega, ali nije super za prvenstvo Formule 1. Ljudi vole gledati sjajne izvedbe jednog vozača, ali istovremeno žele gledati više neizvjesnosti i izazova. Možda ih još uvijek i bude - rekao je Ecclestone za Daily Express.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 10.06.2009.

    @brko1....maajde je reka ono što sam ja htjeo reć i što je opće već poznato,ako se netko razumije barem 1% u F1...ono su bile titule/dominacije bazirane na marljivom/kontinuiranom radu!! a button profitira em što od pustih izmjena pravila (svake godine iznmjena pravila) pa sve do\"rupama\"u pravilima!! s toga,tvoja usporedba nema podloge! a nemoj zaboravit da honda nije trebala ni nastupit u F1 ove sezone zbog bankrota! pa eto,brawn ih spasi i ostatk je za povjest....

  • maajde 10.06.2009.

    zbog šumija su i počela ova pretumbavanja sa pravilima,sve da bi se njega zaustavilo i formulu učinilo napetijom. i sad nakon svih silnih izmjena pravila opet na pola sezone imamo dosadu u kojoj se sve zna...svaka čast Butonu ali ova formula je dosadnaaa..

  • brko1 10.06.2009.

    Kad je Brawn bio u Ferrariu dominirao je Schumacher i to je bilo dobro!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare