To je to što me zanima!

Éderu zvižde: Žao mi je zbog gola Francuzima u finalu Eura

KAJE SE Portugalac Eder zabio je pobjednički gol u produžetku finala Eura, no sad mu, kao igraču Lillea, navijači zvižde na svakom stadionu u Francuskoj. Teško mu je
Vidi originalni članak

Iskreno, malo mi je žao što sam Francuzima u finalu EP-a zabio gol. Nisam mislio da će se navijači tako ružno odnositi prema meni, rekao je Éder (28).

Portugalski napadač prije dva mjeseca doživio je najljepši trenutak u životu. Osvojio je europski naslov, a baš je njegov gol u produžecima odlučio pobjednika. No zbog toga gola danas mu je nemoguće igrati nogomet. Ovog ljeta prešao je iz Swanseaja u francuski Lille i baš na svakom stadionu navijači stalno zvižde kada dobije loptu te ga vrijeđaju.

- Imam mnogo prijatelja u Francuskoj i jako mi je žao što se ovo događa. Ja ću i dalje igrati najbolje što mogu za Lille i nadati se da će sve ovo jednom prestati - kaže Eder, kojemu nikako nije jasno zašto ga francuski navijači vrijeđaju na svakoj utakmici.

- Učinio sam najbolje za Portugal, postao sam europski prvak sa svojom državom. Što sam trebao napraviti? Promašiti - pita se nesretni Eder, koji je ove sezone još uvijek bez gola.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • It's kišing 11.09.2016.

    Eh da je meni tako da mi zvizde zato sto sam svojoj domovini donio naslov europskog prvaka... Ja bi s gustom igrao takve utakmice a ovi nek zvizde so mile volje

  • ibracadabra09 11.09.2016.

    Više ne smiješ niti donest svojoj zemlji titulu da ti ne zvižde!

  • IvanRot 11.09.2016.

    Tipična francuska smeća!

Komentiraj...
Vidi sve komentare