To je to što me zanima!

Edin Džeko: Ovi mi golovi daju veliko samopouzdanje

Edin Džeko donio je sva tri boda nogometašima Wolfsburga na gostovanju kod Schalkea u Gelsenkirchenu u dvoboju 6. kola Bundeslige...
Vidi originalni članak

Sjani bosanski napadač zabio je u Gelsnekirchenu svoj drugi i treći  prvenstveni pogodak ove sezone, i to baš klubu koji vodi njegov donedavni trener Felix Magath. - Meni je najvažnije da je momčad pobijedila. Naravno, ova će mi dva gola dati veliko samopouzdanje - izjavio je lani drugi bundesligaški topnik s 26 golova iz 32 utakmice ipak priznavši:
- Za mene, kao i za sve ostale moje suigrače, ovo je bio okršaj protiv Felixa Magatha. - Nismo osjećali umor makar smo u utorak igrali dvoboj Lige prvaka. Naviknuti smo na ritam dvaput tjedno od prošle sezone, kada smo igrali u Kupu UEFA-e. Dali smo koliko god smo mogli u Gelsenkirchenu. Sada ćemo se okrenuti DFB pokalu i gostovanju kod Kölna sljedeće srijede - dodao je. Njemačko izdanje Goal.coma proglasilo je Džeku igračem utakmice. Svoj zaključak posjetiteljima Wolfsburgove službene internet stranice prenio je i Zvjezdan Misimović, Džekin suigrač iz kluba i reprezentacije, koji mu je asistirao pri drugom pogotku.
- Pobjeda nad CSKA-om u Ligi prvaka dala nam je samopouzdanje. Temeljem istog ovu smo utakmicu zasluženo pobijedili. Nećemo sada ludo slaviti. U srijedu nas čeka novo iskušenje kod Kölna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bosnia_80 19.09.2009.

    to džeko majstore:) miske svaka čast za asistenciju, vi ste naš ponos..

Komentiraj...
Vidi sve komentare