To je to što me zanima!

Edin Džeko prvijencem donio je pobjedu Manchester Cityju

Nogometaši Manchester Cityja u ponedjeljak su osvojili tri boda na gostovanju kod Blackburna. U utakmici 34. kola Premiershipa pobijedili su golom Edina Džeke s 1-0...
Vidi originalni članak

Bosansko-hercegovački reprezentativac je tijekom siječnja ove godine došao u Manchester City iz Wolfbsurga, no tek je ovog ponedjeljka postigao prvi gol u Premiershipu. Trebalo mu je za to deset utakmica. No, s obzirom na važnost pogotka navijači Cityja mu mogu već sada oprostiti mnogo toga.

S ova tri boda je City pobjegao petoplasiranom Tottenhamu na četiri boda razlike i još je bliže posljednjem mjestu koje iduće sezone garantira igranje u Ligi prvaka. Gosti su, inače, bili bolja momčad i više prijetili, pa se može reći da je osvajanje ta tri boda posve zasluženo.

Recimo da je u 70. minuti za domaćina u igru ušao hrvatski nogometaš Nikola Kalinić, ali se nije stigao posebno istaknuti, makar su domaći navijači u nadoknadi tražili jedanaesterac zbog navodnog prekrašaja nad Hrvatom u šesnaestercu Cityja. Blackburnu u završnici sezone tako i dalje ostaje velika borba za prvoligaški život. Imaju samo bod više od klubova u zoni ispadanja.

Premiership, 34. kolo:

Blackburn - Manchester City 0-1 (Džeko 75)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Nogometaš_ 26.04.2011.

    bravo bosanski dijamante...samo naprijed! :dd

  • Frkaipanika 26.04.2011.

    džeko će bit naj bolji strjelac iduće sezone.

  • 26.04.2011.

    i ćorava koka pogodi zrno ponekad.....hehe....

Komentiraj...
Vidi sve komentare