To je to što me zanima!

Edin Džeko: Sad žalim što nisam prešao u Juventus

Dugo je tijekom ljetnih mjeseci trajala "sapunica" s Džekom u glavnoj ulozi. Zainteresiranih za njega bilo je mnogo, no Džeko je ostao u Wolfsburgu
Vidi originalni članak

Prošlosezonski najbolji strijelac njemačkog nogometnog prvenstva Edin Džeko nekako je najbliži bio torinskoj "staroj dami", međutim, "vukovi" su odbacili svaku mogućnost njegove prodaje i time mu zatvorili put transfera u Italiju. Uslijedila su prepucavanja na relaciji Džeko-Wolfsburg, pa čak i prijetnje napadača da će sezonu odigrati loše, no brzo se bosanski-hercegovački reprezentativac "otrijeznio" od takvih misli i nastavio u očekivano visokom ritmu. Nakon četiri bundesligaške utakmice na kontu ima četiri postignuta gola, a nastavi li u istom ritmu ponude za njega pljuštat će i u zimskom transfernom periodu, kao i sljedećega ljeta.
- Ne mogu sakriti činjenicu da mi je žao što nisam došao u Juventus. Do samog kraja prijelaznog roka sam vjerovao da će se Wolfsburg i Juve dogovoriti, a posebice nakon što su otvoreni pregovori oko Diega. Nažalost, stvari se nisu razvili na način kakav sam priželjkivao - iskren je Džeko, čije riječi za torinsku Tuttosport prenosi nogometni portal Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ružno pače 22.09.2010.

    koja odvratna faca

  • nogometas05 22.09.2010.

    Konjino aj vise suti i pocmi igrat...

  • proffy 22.09.2010.

    nemoj zalit, pa juve propada ko i liverpool

Komentiraj...
Vidi sve komentare