To je to što me zanima!

Eduardo da Silva: Nadam se prilici protiv Slavije

Bila je to najbolja utakmica koju sam gledao u životu s napadačke točke gledišta, kaže Eduardo o utakmici Arsenala i Slavije u Londonu
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva, hrvatski reprezentativac, nada se da će dobiti šansu da zaigra u napadu Arsenala protiv Slavije u Ligi prvaka i nastavi svoj golgeterski niz.
“Topnici” su demolirali Slaviju u prošlom kolu Lige prvaka sa 7-0, a sada ih u srijedu očekuje uzvrat u Pragu. Eduardo je do sada nastupio samo u jednoj utakmici Lige prvaka, u pobjedi od 3-0 nad Sevillom ušao je u igru kao zamjena.
Arsenal u Ligi prvaka ima stopostotni učinak, devet bodova iz tri utakmice, a hrvatski reprezentativac poziva menadžera Arsenea Wengera da mu pruži priliku protiv Slavije.
- Utakmica u Londonu bila je nevjerojatna. Arsenal je priredio pravu oluju golova s kojom smo pomeli protivnika. Zabili smo sedam komada, a mogli smo i više - izjavio je Eduardo za News of the World.
- Bila je to najbolja utakmica koju sam gledao u životu s napadačke točke gledišta. Zato se nadam da ću biti u momčad u uzvratu i iskoristiti neku od brojnih šansi koje ćemo sigurno napraviti - dodao je Eduardo te zaključio:
- Još jednom pobjedom osigurali bismo prvo mjesto u skupini. Slavija će se željeti revanširati, stoga moramo igrati pametno i izbjegavati grubu igru, jer mislim da su Česi ljuti zbog onog što im se dogodilo na Emiratesu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mihic82 05.05.2021.

    Jel ovo 24 sata plus

  • lima24 05.11.2007.

    Sramota je da se igrač poput Eduarda mora nadati da ce dobiti koju minutu na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare